Toroczkai keményen odaszúrt Magyar Péternek

2024. június 18. 18:56

„Vagyunk azért még egy páran, akiknek számít az adott szó, az elvek, az eszme, a közösség, amelyet képviselünk” – írta a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

2024. június 18. 18:56

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Aláírtam a lemondó nyilatkozatot, amellyel

átadtam az európai parlamenti mandátumomat dr. Borvendég Zsuzsannának” – írta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az X-oldalán.

Toroczkai rendesen odaszúrt Magyar Péternek

„Van, aki nem tudott lemondani a havi kb. 7 millió forintos jövedelemről (és még rengeteg egyéb juttatásról), és egy irányított szavazással – ígérete ellenére – megtartotta magának az EP-mandátumot. Sikerült neki 8 érvet felsorakoztatni az EP-mandátum megtartása mellett, és egyetlen ellenérvet sem említeni – írta Toroczkai.

Nem baj, vagyunk azért még egy páran, akiknek számít az adott szó, az elvek, az eszme, a közösség, akiket képviselünk”

– közölte a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Haramia
2024. június 19. 12:32
Temetni jöttem Caesart, nem dicsérni!
edico
2024. június 19. 11:31
Minden politikus a mentelmi jog, a havi több milliós jövedelem megtartása érdekében járatja a száját.
Isten jobb keze
2024. június 19. 10:09
Lehet keményen, és lágyan is oda szúrni neki mindenkinek, de amit ő csinált három hónap alatt a magyar politikában arra még példa nem volt! Tehát az irigy geciknek azt üzenem hogy csinálják utánna.. Ha képtelenekrá, akkor a pofa legyen lapos!
southwind-2
2024. június 19. 09:33
észrevettük, hogy torockai marad, észrevettük, hogy magyar kimegy...majd honoráljuk a szavazatunkkal, de miért kell tovább mocskolni az amúgy is mocskos közéletet, hogy fikázzuk a másikat...ha a mihazánk beáll a sorba, különbözik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!