Magyar a hamis szavazással bolondot csinált a híveiből

2024. június 18. 18:25

Ilyen arcpirító módon még nem csaptak be szavazókat.

2024. június 18. 18:25
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

„Nincsenek szavak arra az arcátlanságra, amit Magyar Péter előadott annak kapcsán, hogy eredeti szándékának megfelelően beül az európai parlamentbe, hívei helyett a többmilliós havi fizetést választja. A cinizmus netovábbja, hogy erre rendezett egy hamis és manipulált szavazást, amivel azok döntésének állította be az árulását, akiket becsapott.

A szavazás előre vetíti, hogy hatalomba kerülve Magyar milyen szavazásokat tartana.

Amit előadott, a »nemzeti konzultációk« kicsinyített mása volt, az orbáni hazugságok kopírozása. Ugyanúgy eldöntött kérdést tett fel szavazásra, s a kérdésfelvetésben benne volt a válasz. Magyar szavazása épp olyan átláthatatlan volt, ellenőrizhetetlen, s végtelenül manipulatív.

A szavazás minden szakmai és etikai követelmény megcsúfolása volt, amellyel rászedte az embereket. Ilyen arcpirító módon még nem csaptak be szavazókat, Orbán legalább azokat tiszteletben tartja, akik mellette állnak. Magyar semmibe veszi őket.

(...) Amerikai idő szerint reggel 7 órakor már ugyanolyan 75 százalékos volt az eredmény, mint amit estére végeredményként kihirdettek. Ezt mutatták egész nap, amivel befolyásolták a szavazókat, mert közismert tény, hogy az emberek a többséghez akarnak tartozni. Annál sokkal többen kritizálták a Facebook oldalán a döntését, mint amit a szavazás tükrözött.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Drága egybegyűlt hívek! Aki erősen kapaszkodik abba a mondatba, hogy 8 napot lesz csak távol a messiás, az már most kezdje el elengedni ezt is. A biztonság kedvéért.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atszoktatottbalkezes
2024. június 20. 13:58
A MaPet show-t nem élvezed Lacika?
Szuperszig
2024. június 19. 17:50
Petike ezzel a négy hónapos haknival csinált magának és a másik 6 ismeretlen bábunak fejenként kb. fél milliárd forintnyi gázsit, öt évre elosztva. No, most mit szól ehhez a Nagy Ervin? :-)))))))))))))
Welszibard
2024. június 19. 16:52 Szerkesztve
EP képviselői fizetés: 20.000 EUR = 7.9 ~8 millió HUF + egyéni költségtérítés. Ennyiért már megéri kamuzni, nemde, tisztelt liberális zászlósanyák, akik buktak rá.
Osztap_Bender
2024. június 19. 12:36
Te jenkik majma! Te nem tudnád (aki évtizedek óta ezt teszi), hogy a politikában alapkövetelmény a hazudozás képessége? Vagy a nép, vagy párt, vagy a család, vagy akármi más érdekében. A politikában becsületes, lelkiismeretes, dolgos szakember nem maradhat talpon. A maffia azonnak eltünteti a színpadról. Te is kizárólag ordas nagy hazugságaidnak köszönheted, hogy ezek a szennylapok közzéteszik undorító képedet és moslék szövegeidet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!