Szijjártó Péter minden magyar számára világossá tette: Mi lennénk az elsők, akiket a frontra küldenének (VIDEÓ)

2024. június 06. 11:20

A külgazdasági és külügyminiszter szerint az EU-s vezetők lelepleződtek.

2024. június 06. 11:20
null

Nyitókép: Photo by Attila KISBENEDEK / AFP

„Tudjuk, hogy megy ez, mi vagyunk a szomszédban mi lennénk az elsők, akiket a frontra küldenének” – mondta Szijjártó Péter a háborúval kapcsolatban. A külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról beszélt, hogy Európában jelenleg háborús készülődés folyik, amelyből a magyar kormány ki akar maradni.

Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke a napokban a többi között már arról is beszélt, hogy a tagállamokban a sorkatonaság bevezetésére, az unióban pedig egy közös hadsereg felállítására lenne szükség.

Ezt is ajánljuk a témában

Szijjártó Péter szerint az EU-s vezetők lelepleződtek.

A külügyminiszter szerint tisztán látszik, hogy ők nem a békében, hanem a háborúban érdekeltek.

A Szijjártó Péterrel készített interjút itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Banned310
2024. június 06. 18:15 Szerkesztve
Gigantikus hazugság, gusztustalan félelemkeltés. Csak és kizárólag a magyar kormánynak van bármi hasonlóra felhatalmazása. Sátáni megfélemlítés és szégyen.
alexandrosz-2
2024. június 06. 17:32
Békéről hasbaráznak, mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak a magyarok az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom módján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal bőségesen ellátott szadista zsidó gyilkosok bandái gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
2024. június 06. 16:15 Szerkesztve
" Tommaso - NeMá 2024. június 06. 13:32 NeMá ÉRVEI SZÁMA = nulla. Igy a hsz-e is ennyit ér. " Donát Anna mondta a vitában, ha nem lenne a Momentum Akkor 57 nap mulva Olimpiát rendezhetnénk! Quva alaktomosak vagytok egy kis gyerekrontásért, egészséges családok helyett ti balsorsot szántok nekik! Mindent támogattok ami kicsit is deviánsá tesz egy embert, arról nem is beszélve, milyen csúnyán beszéltek, tükrözi a sötét lelketeket! És mint az elvtársad mondta, mindent megfúrtok, ami kiemelné Magyarországot! Ot ártatok ahol tudtok!
Ákos70
2024. június 06. 13:46
Tommaso 2024. június 06. 13:21 Ahogy a jelenlegi helyzetet szemléled, ezt tapasztalod?A NATO pont a békét támogatja és azt akarja elérni Ukrajnában?Mert az tiszta sor, hogy egyes tagállamok saját szakállukra úgy csinálnak hülyét magukból ahogy akarnak, de ehhez kell a "központ" jóváhagyása is. Mo. kezdetektől fogva hangoztatja a béke szerepét és szükségességét...hányan vannak egy véleményen velünk? Mindenkinek olyan marha fontos Ukrajna, úgy hirtelen, a háború előtt csak negatív példaként volt emlegetve. De mióta a hugyos mindenholelalszom Biden az USA elnöke valahogy felértékelődtek az ukránok, de sajnos senki nem látja az értéküket. Mellesleg ha az angolok, amerikaiak, németek, franciák tartották volna a 2018-as oroszokkal történő megállapodás elvét, most nem tartanánk itt. Most meg ők a legnagyobb támogatói a háborúnak. A nyakam rá, hogy nem ukrán-felebaráti szeretetből. Sokkal inkább politikai, gazdasági és pénzügyi tényezők miatt és a cél az orosz világ-hatalom megszüntetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!