Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Pataky Attila nagyon keményen kiállt Orbán Viktor mellett, Karácsony is megkapta a magáét

2024. június 04. 08:47

Az Edda legendás frontembere nem fogta vissza magát.

2024. június 04. 08:47
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Pataky Attila, az idén ötvenéves Edda zenekar alapítója és legendás énekese volt a Mandiner Karakter podcast vendége. Az izgalmas beszélgetésben a rockzenész mesélt a gyerekkoráról, édesanyjáról, Miskolcról, az Edda indulásáról, a hitéről és még számos témáról. Természetesen a közélet, a politika sem maradhatott ki, hiszen a hét végén nagyon fontos választások lesznek. A népszerű énekes nem fogta vissza magát, kendőzetlenül, végtelen őszinteséggel beszélt a politikáról is éppúgy, mint minden másról. Egy ponton a főpolgármester is terítékre került, Pataky a következőket mondta Karácsony Gergelyről:

»Nincs róla véleményem, egy ártó ember. Egy cinikusan mosolygó, vigyorgó, ártó valaki. Aki szintén a batyuban viszi magával, amit tett. Amit kiárasztasz az jön vissza. Idő kérdése csak.«

Ezt nem teszi ki az ablakba Gyurcsány főpolgármester-jelöltje, annyi bizonyos. Pataky Attila már korábban letette a voksát Orbán Viktor és a Fidesz mellett, a szombati felemelő békemeneten is az első sorban ment és hallgatta meg a miniszterelnök beszédét. A mostani interjúban sem rejtette véka alá politikai szimpátiáját:

»Hajrá Orbán Viktor, hajrá Fidesz! Hajrá narancssárgák! Toljuk meg ezerrel, mert a többi az ájulás, máz, hazugság, dezinformáció. (…)«

A rockzenész  úgy érezte, hogy a választások közeledtével ismét keményen ki kell állni Orbán Viktor politikája és természetesen a béke mellett.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2024. június 04. 15:40
Pataki Attila véleménye legalább annyira releváns, mint a nyolcadik törpéé, akinek már nem jutott feladat Hófehérke megszállása alkalmából.
cccbasatu
2024. június 04. 15:19
A kis szürke sárgába ment,beszartál te is fiú?
UpSalute
2024. június 04. 11:35
Biztos, hogy pozitív amikor egy közismert futóbolond elmebeteg aki sárkánylényekkel beszélget és UFO lányokkal hál áll ki melletted ? :D
hernadvolgyi-2
2024. június 04. 11:04
Alföldi papucs, szimatszatyor, "csöves pezsgő" =almabor és diana kombinációja és EDDA BLUES. Isten éltesse Pataki Attilát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!