Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Pataky Attila Orbán Viktorról: Én megyek vele végig az úton! (VIDEÓ) – Mandiner Karakter

2024. június 03. 18:59

Ezúttal az idén 50 éves Edda zenekar frontembere volt a Mandiner Karakter podcast vendége!

2024. június 03. 18:59
null
Sal Endre
Sal Endre

Az idén 50 éves Edda zenekar frontembere, Pataky Attila volt a Mandiner Karakter vendége, aki az önkormányzati választásra is kitért. Szerinte Karácsony Gergely „egy cinikusan mosolygó, vigyorgó, ártó valaki” és Pataky azt sem titkolta, reméli, hogy Szentkirályi Alexandra lesz a főváros új főpolgármestere.

A zenész arról is mesélt, hogyan ismerte meg Orbán Viktor miniszterelnököt és a beszélgetésből az is kiderül, Pataky azzal szintén tisztában van, hogy mennyi időt tölt még a földi létben.

 

 

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. június 05. 09:19
Pataki Attila egy egyenes, karakán, a hazáját szerető ember.
bhölömbika
2024. június 04. 09:58
Győzikét nem sikerült bevveni most a kampányba? Jöhet a ufószakértő?
gekk
2024. június 04. 08:43
Pataki? Lapuzzunk. Ez már rég csak az ufómagazinnak érdekes.
kerek-a-perec
2024. június 04. 07:11
A fiatal O1G jól megtanulta a KOMMUNISTA TITKÁR éveiben, természetesen az állandóan helyezkedő, ügyeskedő KOMMUNISTA szülei támogatásával, hogy miért kellett a járási, megyei pártszervezeteknél árulkodni, spicliskedni és hogyan kell ÁLLANDÓAN résen lenni, hogy az alárendelt nép érzelmeit félelmeit a maga javára kiaknázhassa. Ez a takony igyekszik elhitetni magával és a fidesz cselédjeivel, hogy ő egy jelentős személyiség, állandóan azon küszködik, hogy egy olyan drámai, robbanásszerűen jelenjen meg malac pofájával a világ televízióainak a képernyőin, elhitetni a nézőkkel, hogy ő az aki a világpolitikát alakítja - nagyokat mondjon és mutassa az irányt - közben az EU-ban és a világporondján nem más mint egy jelentéktelen, ügyeskedő, simulékony, hazudozó seggdugasz. Az EU-ban rühelli mindenki! A szélhámosokra két dolog jellemző. Az egyik, hogy előbb-utóbb mindenkit átvernek, elárulnak. A másik, hogy végül lebuknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!