Soros embere: Történelmi jelentőségű döntés az Európai Bíróságtól a magyar kormány ellen

2024. június 13. 16:26

Gerald Knaus, osztrák társadalomtudós is kifejtette véleményét a Magyarországot sújtó 200 millió eurós büntetés kapcsán.

2024. június 13. 16:26

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy arról beszámoltunk, az Európai Unió Bírósága példátlan súlyos büntetést szabott ki Magyarországnak, amit azzal indokoltak, hogy hazánk nem teljesítette a bíróság egyik ítéletét. A 200 millió eurós pénzbírság mellett arra is kötelezik Magyarországot, hogy fizessen a szabályozás betartásában mutatkozó késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegő kényszerítő bírságot. 

A büntetésről Gerald Knaus, osztrák társadalomtudós is kifejtette a véleményét, melyet az X-oldalára posztolt. 

Nagyon fontos, sőt történelmi jelentőségű döntés az Európai Bíróságtól a magyar kormány ellen. Ez egy alapvető emberi jogot érintő, botrányos, folyamatos és nyílt megsértése az uniós jognak. Ezreket érint” 

írta a bejegyzésben a Soros Györgyhöz köthető ESI (European Stability Initiative) társalapítója. 

 

 

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salitis
2024. június 13. 23:50
Több muszlimot nekik! Előbb szabadulunk ezektől a kreténektől. Ha az elmúlt 10 évben átengedtük volna azt az 1 millió muszlimot, azok20 évente 4-5-szöröződnének. 2100-ra az utolsó követ is elpusztítanák ebből a moslék nyugati woke-lmbtqweglm+ "demokráciából"
2024. június 13. 22:29 Szerkesztve
Hihetetlen hogy még mindig van ebben a nyomorult országban 1900000 hülye barom aki erre a pondróra szavaz bármekkora gazemberséget is követ el.Szégyeljétek magatokat nemzetrontó hazaáruló fityisz-szavazók!Nincs bennetek egy csepp felelôsségérzet,jóérzés sem?Milyen jövôt szántok a gyerekeiteknek,unokáitoknak?Magyarország tönkretevôi vagytok.
janos26
2024. június 13. 22:27
Precedens értékű döntés. Tehát ez azt jelenti, hogy ha valaki szeretne bemenni ennek a vérbírónak a lakásába és ott szeretne élni, akkor megteheti? Amennyiben nem engedi be, akkor ez a bíró köteles naponta nagy összeget fizetnie valakinek?
2024. június 13. 20:59 Szerkesztve
Mi a probléma?Be kell tartani a szabályokat mindenkinek,még egy olyan jelentéktelen országnak is mint Magyarország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!