Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Orbán Viktor: Együtt erő vagyunk!

2024. június 08. 17:24

A miniszterelnök is a választókkal tölti az Egymillió Találkozás Napját.

2024. június 08. 17:24

Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Több fényképet is megosztott Orbán Viktor a Facebookon az Egymillió Találkozás Napjáról, amelyen személyesen is mozgósított a holnapi szavazásra. A miniszterelnök bejegyzésében emlékeztetett:

Egymillió Találkozás. Együtt erő vagyunk!

A miniszterelnök korábban a nap folyamán azt emelte ki: „Ma ott vagyunk minden faluban és minden városban. Az egész országot mozgósítjuk. Ez a legnagyobb kampányhajrá: egymillió találkozás egy nap alatt. Padlógáz, mert a tét hatalmas és minden szavazat számít. Csak a béke, csak a Fidesz!”

Ezt is ajánljuk a témában

A kormánypártok minden eddiginél nagyobb mozgósításáról készült galériánkat ide kattintva tekinthetik meg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­k­­e­­­l­d­­ ­­a­ ­­s­z­­e­­x­­i­ ­­p­u­­­n­c­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Pelso j.
2024. június 09. 06:56
Ja, a sötétség ereje.
kerek-a-perec
2024. június 09. 04:05
Ha ez a szélhámos, háborús hisztériát keltő O1G, volt KOMMUNISTA TITKÁR, meg a többi normalitást felforgatni próbáló fasiszta/náci/komcsi/ávós fertőzött elméjü fidesz cselédek Magyarországa nem hajlandó beadni a derekát, hogy egy liberális, demokratikus, erős közösségekre épített, civilizált EU 450 millió tagú család ŐSZINTE, BECSÜLETES és LELKES családtagja legyen, keblére ölelve az EU alapelveit és ŐSZINTE, BECSÜLETES, LELKES együttműködésével részt venni az ottani közös munkában, a közös problémák leküzdése érdekében – akkor a „BAL SORS AKIT RÉGEN TÉP” hazánk, szépen folytatni fogja menetelését a jól kitaposott útján az egyik katasztrófából a másikba. RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
2024. június 09. 03:04 Szerkesztve
Ingyenélő cigány tábor mennyi mindenre képes az extra ingyenélésükért. Melléfogásai után most a vajdájuk is kapálódzna segítségért. (öröm nézni)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!