Menczer Tamás elárulta, hogy őrizhető meg a békepárti pozíció (VIDEÓ)

2024. június 05. 10:37

A Fidesz kommunikációs igazgatója ismét szavazásra buzdított mindenkit június 9-én.

2024. június 05. 10:37

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

A békepárti pozíció megőrzése csak akkor lehetséges, ha június 9-én Orbán Viktort támogatják az emberek – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban.

Menczer Tamás arról beszélt, hogy a németek szerint vissza kell állítani a sorkatonaságot és a kötelező sorozást, valamint ezt ki kell terjeszteni a nőkre is, mert „így igazságos”.

A háborúpárti politikusok, élükön a – szintén német – Manfred Weberrel, az Európai Néppárt elnökével azt mondják, hogy a sorkatonaságot ki kell terjeszteni egész Európára – mondta a politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

Menczer Tamás úgy fogalmazott, a háborúpárti álláspont szerint „ha Ukrajna nem győz, akkor be kell menni katonával, mindenkit be kell sorozni, a nőket is, és be kell küldeni Ukrajnába”.

A békepárti pozíció megőrzése csak akkor lehetséges, hogyha a magyar emberek jelentős sokasága támogatja Orbán Viktort június 9-én – emelte ki a kommunikációs igazgató.

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

(MTI)

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. június 05. 15:15
Jövünk,Tomi!😂😂😂😂😂
zlorinczi
2024. június 05. 13:16
Milyen lehetett az eredeti felszólalás, ha 88 mp. filmet 9 vágásból lehetett összeszerkeszteni? Tartalmailag: "a németek mondják" + "a bajor miniszterelnök mondja" + "ők azt mondják" + "a háborúpárti politikusok élén Manfred Weber". Mondja: "idézem" - de akkor most kit is idéz? És "a magyar emberek ott vannak tömegében, nagy számban, a magyar emberek jelentős sokasága, és támogatják " Valamint: "a sorkatonaságot ki kell terjeszteni egész Európára ...". A kontinensre? Izland? Grúzia? Svájc? Törökország? Montenegro? Azt akarja mondani, hogy ezeket az országokat is nőiesítve mozgósítják - a bajor miniszterelnök mesterterve szerint? Mi ez a névelőkkel és kötőszókkal együtt is 38 szavas szókincsből álló (tessék ellenőrizni!) halandzsa, kinek szól, milyen okból, milyen céllal? Valaki szórakoztatni akarja a népet vagy tényleg ez a legjobb a kommunikációban? A felettesei nem veszik észre, hogy ezek a sziporkák a stand-up-comedy-k műfajába hajlanak - de se nem szórakoztató, se nem oktató?
kissb56
2024. június 05. 13:15
Kedves elvtársak! Van egy rossz hírem a számotokra, závec riszörcs kb. 2 hete 39 %-ot mért a fidesznek, két napja pedig már 45 %-ot. A számok nyilvánvalóan manipuláltak lefelé, de a tendenciát viszont jól mutatják. A medián szintén pár napja 48 %-ot mért. Nagyon komoly verésre készüljetek. 🤣🤣🤣
lauderstenonis-2
2024. június 05. 11:58
Menczer szokás szerint hazudik. Manfred Weber soha, sehol sem mondta azt, hogy a sorkatonaságot ki kell terjeszteni egész Európára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!