Menczer: Erkölcsi kötelességünk, hogy kimaradjunk a háborúból (VIDEÓ)

2024. június 07. 14:48

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója leszögezte: ez nem a mi háborúnk.

2024. június 07. 14:48

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

Menczer Tamás új videót osztott meg Facebook-oldalán. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Hír TV-nek adott interjút. A műsorvezető, Velkovics Vilmos azzal kezdte az interjút, hogy elmondta: „A ma délutáni hírek szerint a Momentum is betiltaná a háborúellenes kampányt”.

Erre reagálva Menczer Tamás a következőket mondta: „Meg erkölcsi kötelességünknek mondják azt, hogy a háborúban részt vegyünk. Szerintünk meg erkölcsi kötelességünk az, hogy a háborúból kimaradjunk és

a magyarokat, a magyar embereket és Magyarországot megvédjük, ugyanis ez nem a mi háborúnk!

Nagyon fontos, hogy ki mit tekint erkölcsi kötelességének” – tette hozzá Menczer Tamás.

A videót itt tudja megtekinteni: 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. június 07. 18:09
Tommaso 2024. június 07. 15:13 ..."a FIDESZES LÁZÁR durván megfenyegette a magyar választókat. Ha nem a diktatúra jelöltjeire szavaznak, nem adnak pénzt a városnak."... Amit addig pénzt kapott eddig a város, azt a Karácsonyék lopták el. A faszért pénzelné a kormány tovább a buzi szarfaszú LIBERÁLNÁCI bandát, ha a hatalmon maradnának ??? Logika se lenne benne ! HÜLYE vagy te, közöd hozzá, nem is itt élő disszidens ? IGEN !!!
csapláros
2024. június 07. 18:03 Szerkesztve
Tommaso 2024. június 07. 15:23 ..."80 éve a normális, szabadságszerető, békepárti világ összefogott a náci agresszor ellen. Csak a csatlósok, köztük a jobboldali Horthy támogatta Hitlert."... Horthy NEM VETT részt Lengyelország lerohanásában (megtette ezt a kis-Hitler szlovák Tisza Lajos, 2 hadosztállyal). Jól rá is baszott Magyarország azzal, hogy MÉGIS beugrasztották a háborúba. Most a normális, szabadságszerető, békepárti (HARMADIK) világ: Dél-Amerika, Dél-Ázsia, Afrika független államai fognak egy világháború esetén összefogni a LIBERÁLNÁCI USA-Uniós agresszor ellen, és benne csatlósként kell ebből mint SEMLEGES államként Magyarországnak kimaradni. NEM a mi háborúnk, SEMMI közünk hozzá. Szövetségeseink felrúgták a szerződéseiket TE és a fajtád az ELLENSÉGÜNK vagy már 2010 óta.
csapláros
2024. június 07. 17:55 Szerkesztve
Tommaso 2024. június 07. 15:30 ..."AZ 50 európai ország közül ÓRBÁNNAK két szövetségese, két barátja van, ó Óroszország, és Szlovákia Méghogy Órbán nem hazaáruló! ha-ha"... A liberálnácik szempontjából igazad van. Valszeg Hitler is leköpte (MAGÁBAN) Horthyt, miután az öregúr kijelentette, hogy egy nagy lófaszt fog ő részt venni Lengyelország lerohanásában. Most a NATO köpi le Orbánt és TE. A nyulat végül is valszeg Sztálin és Horthy németbarát tábornokai egymástól függetlenül ugrasztották ki a bokorból, Magyarországot pedig bele a világháborúba. Csakhogy akkor még volt két illúziója a magyarnak: a két IGAZSÁGOS BÉCSI DÖNTÉSSEL Magyarországhoz csatolt területek és a verhetetlen és világszínvonalú NÉMET hadsereg a bekebelezett és a szövetséges (európai uniós) hátországokkal. Mára a meztelen valagunk maradt azzal, hogy a téged és a LIBERÁLNÁCI fajtádat felolvasztó atomfelhőben (amiért nem kár) sajna a magyarság is ott pusztul. SEMLEGESEK MARADUNK.
koronaszepe
2024. június 07. 16:29
Erkölcsi kötelességünk kiállni a békéért! Moszkvában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!