„Levelet hoztam!” – az ország nyugati felében is zajlik a mozgósítás (VIDEÓ)

2024. június 08. 11:29

A nyugat-magyarországi vármegyékben is azt vallják, békepárti erők kellenek az EU-ba.

2024. június 08. 11:29

Nyitókép: Képernyőfotó

Országszerte zajlik minden idők legnagyobb kampányhajrája, az Egymillió Találkozás Napja.

A vaol.hu arról ír, hogy Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője is aktív. Ágh a héten már jelezte: 

Ez a hét a személyes megkeresésekről szól. Túlságosan nagy a tét ahhoz, hogy vasárnap ne legyünk elegen!”

 Az elmúlt napokban többek között Kőszegről, Sárvárról, Bükről jelentkezett be, továbbá találkozott fiatalokkal és részt vett a telefonos kampányban is. 

Szombaton a Facebook-oldalán is megosztott egy videót, melyen az látható, hogy fiatal támogatóival találkozik a választókerületében, akik támogatásukról biztosítják.

 

Békepárti erők kellenek az EU-ba

Nagy Bálint, Keszthely és térségének országgyűlési képviselője is járja a körzetét. Körútjának türjei állomásán úgy fogalmazott, hogy a helyiek is azt gondolják, hogy „békepárti erők kellenek az EU-ba!”

Közösségi oldala alapján Gyopáros Alpár államtitkár sem tétlenkedik. Legutóbb Barbacsról jelentkezett be. A képgalériához azt írta kísérőszövegként:

A barbacsi Nagykocsmában is a holnapi választások a legfontosabb téma.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 08. 14:35 Szerkesztve
Z. A hülyén vigyorgónak akkora lenéző pofája volt eddig a jobboldali emberekkel, a médiamunkásokkal, a kormány politikusaival szemben, most meg picsog a mocskos parasztja!!! Rájött, hogy hatalmas bukta van!!! Be van szarva!!! A gazdi sem tudja megmenteni!!! 💯😆😝👏❗
Ízisz
2024. június 08. 14:35
Z. Az összes fizetett hazaáruló globalista háttérhatalom bankár zsidók faszát szopó, fizetett bérkommentelő cselédek, szopás van!!! Hatalmas!!! Akkora nullák vagytok, hogy a győzelmünk egy másik univerzumból is látszik!!! 💯🇭🇺✌ HAJRÁ OV!!! ✌🇭🇺 HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! ✌🇭🇺 HAJRÁ MAGYAROK!!! ✌🇭🇺
The Loner
2024. június 08. 13:16
❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 A JÓ ISTEN MINDANNYIUNK FELETT MAGYARORSZÁG MINDENEK ELŐTT HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 CSAK A FIDESZ ! VITÉZY DÁVID X ! BUDAPESTI FIDESZ LISTA ALEXANDRA X ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚❤️🤍
cccbasatu
2024. június 08. 12:26
A nyugati részen sokkal többen utálnak titeket mint a keleti országrészbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!