Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Kiderült Pressman féltve őrzött titka

2024. június 12. 09:16

A titok nem titok többé: aki megfordul Pressman vacsoráján, az bizony a szövetségese, szószólója.

2024. június 12. 09:16
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP

„Most ismét vacsorát adott Pressman, ezúttal a Pride volt az apropó. A vacsorára pedig Osváth Zsolt, Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó műsorvezető és Oláh Ibolya énekesnő is elfogadta a meghívást.

»Megtiszteltetés Danielnek és nekem, hogy prominens szövetségeseinket és szószólókat üdvözölhettünk rezidenciánkon vacsorára és beszélgetésre a Budapest Pride kezdetének alkalmából« – írta az X-en az amerikai nagykövet.

Ez a mondat, ha csak felületesen nézzük, akkor csupán egy köszönetnyilvánítás, de ha jobban megnézzük, Pressman úr elárulta saját magát.

Már a meghívottakat prominens szövetségeseinek és szószólóknak nevezte a posztban. A titok nem titok többé: aki megfordul Pressman vacsoráján, az bizony a szövetségese, szószólója. Így már mindenki előtt tiszta a kép, így kell megítélnünk és olvasnunk ezeknek az embereknek a megnyilvánulásait.

A függetlenség hamis álarca most már végérvényesen lehullott.

Thank you, Mr. Pressman!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2024. június 13. 13:59
Az, hogy sutyerák buzi?
irondome
2024. június 13. 09:47
Remélem nem sokáig lesz már itt a Présember, minden idők leggusztustalanabb amcsi nagykövete. Az elektronikus és “közösségi” médiumok társadalmi kihatása viszont a világtörténelem eddigi példátlan fejleménye, mert egyre nyilvánvalóbb, hogy a társadalom hordalékát, semmirekellő, magamutogató elemek sokaságát szabadítja a társadalom nyakába. Normál esetben a mai “tartalomgyártók” , “Youtuberek”, “influenszerek” jelentős részének zártosztályon lenne a helye. De itt vannak a nyakunkban és ez tálcán kínálja a lehetőséget a társadalom befolyásolására, beetetésére, lezüllesztésére, önálló gondolkodástól való megfosztására a politikai tervezőknek, mint amilyenek az USA globalista korifeusai, akik jól kihasználják, sőt ösztönzik ezt az újkeletű beetetési lehetőséget. De a társadalmak erkölcsi, lelki állapotáról is szomorú bizonyítvány, hogy jelentős részük vevő a tahóságra (ami nálunk már kizárólag a nézők alantas ösztöneire fókuszáló “Való világgal” elkezdődött).
lagal56-2
2024. június 13. 08:34
Ez nem HÍR! Az asszonyság idejövetele előtt is tudtuk, hogy kik lesznek azok a kollaboránsok - hazaárulók -, kik a szoknyája alá nyúlnak!
pollip
2024. június 12. 21:19
Pressman rossz lóra tett:-) Nem a fideszt, hanem az ellenzéket verte szét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!