Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

David Pressman újabb ismert vendégeket hívott vacsorázni – ezúttal a Pride apropóján (FOTÓK)

2024. június 10. 22:48

Egyre sűrűbben ad díszvacsorát az Egyesült Államok magyarországi nagykövete.

2024. június 10. 22:48

Fotó: David Pressman X-oldala

Mint arról beszámoltunk, David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete rendszeresen meghívja vacsorára a hazai zenészek, influenszerek egy csoportját. Járt már nála többek között Azahriah, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol és a Margaret Island frontembere is, az eseményekről pedig be is számol a közösségi oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

Legutóbb a Budapest Pride adta a találkozó apropóját, a vacsorára pedig Osváth Zsolt, Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó műsorvezető és Oláh Ibolya énekesnő is elfogadta a meghívást.

Megtiszteltetés Danielnek és nekem, hogy prominens szövetségeseinket és szószólókat üdvözölhettünk rezidenciánkon vacsorára és beszélgetésre a Budapest Pride kezdetének alkalmából”

– írta az X-en David Pressman.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obi-wankenobi
2024. június 15. 23:22
Te buzi pressman! Nehogy kinyald a seggem!
obi-wankenobi
2024. június 15. 23:06
Az biztos, hogy Darth pressman Vader nem őszinte meggyőződésből próbál beleavatkozni Magyarország belügyeibe. Azok, akik elfogadják a meghívását, gondolom, otthon leszerelik az összes tükröt. Gyakorlatilag most épp Darth Vader toborzás zajlik Magyarországon. Akik Darth pressman Vader mellé állnak, azok tudják, hogy hazaárulók? Nem kellene tétlenül néznünk ezt a hadsereg toborzást. A Magyar kormány helyében törvénybe iktatnám a youtube tételeit, ami alapján Darth pressman vadert letiltanám és kiutasítanám Magyarországról. Egészen pontosan a kurva anyjáig utasítanám.
Ekerot
2024. június 12. 11:55
Szövetséges, de ki ellen?
valaki82
2024. június 11. 20:30
Oda kellett volna egy kézigránátot bedobdi, és megvan a féreg irtás. Nem árulnak amúgy ezek ellen valami jó vegyszert?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!