Tippelje meg, ki vacsorázott Azahriah-val!

2023. december 15. 16:37

A hazai könnyűzene több szereplője is feltűnt az asztal körül.

2023. december 15. 16:37

Fiatal magyar zenészeket látott vendégül egy vacsorára David Pressman amerikai nagykövet. Az eseményről egy galériát is posztolt közösségi oldalán a nagykövetség.

„Bartók Béla arról tűnődött, hogy »az igazi művészet nem a szabályok követéséről, hanem azok áthágásáról szól«. Micsoda megtiszteltetés, hogy egy izgalmas vacsorabeszélgetés házigazdája lehettem Azahriah-val, a Blahalouisianával, az Ivan & The Parazollal és a Margaret Islanddel, akik egytől egyig Magyarország legnépszerűbb és legtehetségesebb szabályszegői közé tartoznak”.

Fotó: Facebook

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. január 28. 11:43
Tippelje meg, ki vacsorázott Azahriah-val! Az biztos, hogy nem én voltam!
Sulammit
2023. december 29. 10:45
Az elsőn kívül, egyik leg-legnek még a nevével, nemhogy a zenéjével sem találkoztam, nem hallottam róluk. "Magyarország legnépszerűbb és legtehetségesebb" Most azt hiszed, hogy jófej vagy Presszmanci?
Xplorator
2023. december 23. 14:52
Van itt olyan, aki jegyet vett ennek a zahariha-nak valamelyik "koncertjére"? Esetleg van itt olyan, akinek van legalább egy olyan családtagja, rokona, ösmerőse, aki vett jegyet rá? Csak mert az én buborékomban egy sincs. Ez csak mint érdekesség. Ettől persze biztosan háromszoros, sőt harmincszoros teltház van...
bornemissza-3
2023. december 16. 22:10
Ugye nem haragszik, ha a rendőrség kirendel a nagykövetsége mellé egy állandó megfigyelő járőrt? Másképp nem tudjuk szavatolni a biztonságát. Mert tudomásunk van róla, hogy merénylet készül ellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!