Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Itt vannak az újabb nevek: Vitézy Dávid, Kocsis Tibor és a Carson Coma tagjai is részt vettek Pressman piknikjén

2024. június 25. 11:44

A budapesti Amerikai Nagykövetség lelkesen számolt be az eseményről.

2024. június 25. 11:44

Nyitókép: Instagram-fotó

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, David Pressman budapesti amerikai nagykövet a Pride hónap zárásaként pikniket szervezett a nagyköveti rezidenciáján, ahová olyan közéleti szereplőket és kísérőiket várta, akik támogatják Magyarország LMBT-közösségét és szövetségeseit.

A Nagykövetség egy galériát is megoszott az eseményről. A képekhez fűzött kísérőszövegben idézték Pressmant, aki úgy fogalmazott, 

felemelő délutánt töltöttem el az optimizmus, a bátorság és a remény jegyében a magyar LMBTQI+ közösség tagjaival, családjaikkal és szövetségeseikkel”.

A fotókon olyan ismert személyek tűntek fel, mint Kocsis Tibor előadóművész, a Carson Coma zenekar tagjai, Vitézy Dávid, az LMP volt főpolgármester-jelöltje vagy Tordai Bence, aki nemrég távozott a Párbeszédből. Közülük többen résztvettek már az ugyancsak a nagykövet által megszervezett széder-esteken is.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paracelsus-2
2024. június 26. 01:49
Még szerencse, hogy nem voltam képes a fartúró Erdős unokára szavazni, bárki is javasolta. Most leköphetném magam. Tarlós úr is megmondta, hogy a három jelölt közül - Szentkirályi, Karácsony, Vitézy - Vitézy a legrosszabb jelölt. Ezután már nem volt kérdés, hogy az önjelölt "zseni" szóba sem jöhet.
atti64
2024. június 25. 21:15
FASZOPOK MIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bodrigyuri
2024. június 25. 20:57
Szegény hokedlimalac... Nem csak a fia buzizsidó, de a főpolgi jelölt rokona is.
Teréz A Piréz
2024. június 25. 18:30
Egytől egyig buzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!