Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

„Ez egy rákos daganat a nemzet testében” – Perintfalvi Rita kőkemény posztban ment neki a Megafonnak

2024. június 18. 17:38

Karsai Dániel ügye okozta a parázs vitát.

2024. június 18. 17:38
null

Nyitókép: Képernyőfotó 

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Szakács István korábban meglehetősen durván beszólt Karsai Dánielnek a TikTok-oldalán. Azt javasolta a halálos betegséggel küzdő jogásznak, hogy vegyen be két doboz Xanaxot. Később Facebook-oldalán azt írta: „Még egyszer Bocsánatot szeretnék kérni Karsai Dánieltől, családjától és minden olyan embertől akiben minősíthetetlen kijelentésem megbotránkozást keltett!”, majd bejelentette, hogy visszavonul a közélet kommentálásától.

Az ügy kapcsán Perintfalvi Rita is megszólalt, szerinte „Szakács visszavonulása nem elég, az egész Megafon felszámolását kell követelnünk. És egyúttal a magyar közbeszéd megtisztulását az ilyen fajta mocsoktól”.

Ez a mondat nem csupán egy haldokló ember méltóságának a sárba tiprása, de egyúttal az Isten nevének megszentségtelenítése is”

– vélekedett Perintfalvi. Azzal folytatta:

Addig nincs és nem is lehet bocsánat az ilyen aljasságra, amíg nincsen jóvátétel! Szakács, te mivel teszed ezt jóvá?”

Perintfalvi ezután posztjában azt követelte: Rogán Antal számolja fel a Megafont, mert „ők egy rákos daganat a nemzet testében. Ami olyan szinten elburjánzott már, hogy így is kétséges, hogy megöli-e az egész szervezetet. De ha ezek után sem történik semmi, akkor megkezdődhet az élve rothadás, mert ebből gyógyulás és egészség a nemzet számára soha nem lesz!”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nzoltan-818
2024. június 19. 09:04 Szerkesztve
Rita azt tartja magáról, hogy teológus, de Isten törvényét " Ne ölj!", ha érdeke úgy kívánja elfelejti, megtagadja. Még ennél is tovább megy, mert elfogadhatónak tartja, hogy mást arra késztessenek vagy kényszerítsenek, hogy gyíkosságot hajtsanak végre, mert bizony gyilkos az, aki más életét elveszi, még akkor is, ha annak orvos, doktor, hóhér vagy katona a neve! Rita te egy sötét-lelkű, klerikális pogány vagy... kit szolgálsz? Tudom, hogy a társadalom a "nagyobb jó, a közösség érdekében" a büntetés végrehajtó hóhért és a katonát felment a felelősségre vonás alól, de mégis, Isten előtt mindenki a lelkiismeretével egyénileg kell feleljen! Talán az egyetlen elfogadható megoldás a szenvedő és végstádiumban levő számára, - amivel ugyan nem értek egyet -, az lehetne hogy a gombnyomásra működő "kegyes injekciót" odaadják a betegnek, hogy csináljon vele amit akar, de csak a saját maga számára.
Haramia
2024. június 19. 08:04
Jól jel, ha Rituska kiakad. Előbb vagy utóbb emelni kell a gyógyszeradagján.
konfucius
2024. június 19. 08:00 Szerkesztve
Amikor ez a fapina a nemzet testéről kezd beszélni, valahogy a másik fogyi, a lyukácsi kati önfeltárása jut eszembe. És kiráz a hideg.
paracelsus-2
2024. június 19. 04:19
Torda Dávidról nem is hallottál? ugye bolsi kurva? De a többi fröcsögő elvtársadnak is szólhatnál, patkány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!