Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Bocsánatot kér Karsai Dánieltől és visszavonul a közélet kommentálásától Szakács István

2024. június 15. 22:40

„Még egyszer bocsánatot szeretnék kérni Karsai Dánieltől, családjától és minden olyan embertől akiben minősíthetetlen kijelentésem megbotránkozást keltett!” – írta Szakács.

2024. június 15. 22:40

Nyitókép: Képernyőkép

Szakács István korábban meglehetősen durván szólt be Karsai Dánielnek a TikTok-oldalán. Azt javasolta halálos betegséggel küzdő jogásznak, hogy vegyen be két doboz Xanaxot.

Még egyszer Bocsánatot szeretnék kérni Karsai Dánieltől, családjától és minden olyan embertől akiben minősíthetetlen kijelentésem megbotránkozást keltett!”

 – írta Facebook-oldalán Szakács István. „Egyáltalán nem mentség, egy TikTok élőben történt, sok baloldali provokáció után, és azonnal bocsánatot kértem... Az intenzív TikTok élőzés rosszat hozott ki belőlem, nem jó a mentális egészségemre. Ezért most egy jó darabig (talán örökre) visszavonulok a közéleti kommentártól!” – írta Szakács István.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 13:58
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­­k­e­l­­d­­ ­a­­ ­s­­z­e­­x­i­­ ­­­p­u­­n­c­­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
llancsi74
2024. június 18. 17:51
Ja, amikor kedves elvtársak a Fico merényletről kommenteltek ocsmányságokat,az nem volt baj,ugye? Hánynom kell az itt lévő összes BALféktől.
Jack Reynor
2024. június 17. 19:07
Karsai egy nárcisztikus pondró, aki halálos betegségével van jelen a médiában. A halálos betegség borzalmas, ahogyan ennek médiaismertséggé való kihasználása is.
catalina11
2024. június 17. 07:42
Karsai Dániel kitette a kirakatba a szenvedését, így ne csodálkozzon a véleményeken. Az, hogy a libsik a kirakat elé próbálják terelni az embereket, hogy térdig gázoljunk a a könnyáradatban, a szokásos libsipropaganda. Egymásra találtak..illetve egy vérből valók vagynak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!