Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

2024. június 23. 22:20

A beszámolók szerint nemcsak reményt adott a reményvesztettnek, hanem több betegséget, többek között merevedési problémákat is kezelt.

2024. június 23. 22:20
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Máskor is feltűnt már, mennyire nem értékalapú és következetes az úgynevezett ellenzéki viselkedés, csupán annyiból áll, hogy O1G. Gyűlölik a NER-t a korrupció miatt, hogy aztán lelkesen és boldogan leszavazzanak a legkorruptabb városvezetőkre és azokra a testületekre, ahova a pizzafutárnál is gyakrabban jár ki a rabszállító kocsi. Gyűlölik a NER-t az urizálás miatt, aztán leszavaznak arra a piperkőc ficsúrra, aki mintha csak Jakab Péter képzeletéből ugrott volna elő, hogy a kisembert frusztrálja a közpénzből összeügyeskedett gazdagságával. Gyűlölik a NER-t Orbán személyi kultusza miatt, miközben megépítik annak 1500 tonnás változatát Magyar Péternek, akit elég látni a gyógyuláshoz. A beszámolók szerint nemcsak reményt adott a reményvesztettnek, hanem több betegséget, többek között merevedési problémákat is kezelt pusztán azzal, hogy egy téren őt hallgatták és nézték.

Minden arra mutat tehát, hogy Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér. A szavazói pedig nem választópolgárok, hanem valláskárosult ügybuzgalmárok. Aka. birkák.

Feladatunk annyi van vele, hogy gondoskodjunk a kanapéról és a ropogtatni való pisztáciáról, miközben nézzük, hogy ábrándulnak ki belőle pont annyian, amennyi elég lesz a gyurcsányi minőségű üvegplafon fenntartásához. Mert Magyar Péter egész jó kondiban van, akár a következő 20 évben is lehet az ellenzéknek az a meg- és kikerülhetetlen vezetője, aki mögött össze kell fogni, de sosem szerez többséget. És erre a szerepre a szekta ereje kente fel. Tégláról téglára.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. június 25. 14:35
Z. "A beszámolók szerint nemcsak reményt adott a reményvesztettnek, hanem több betegséget 😵‍💫, többek között merevedési problémákat is kezelt pusztán azzal, hogy egy téren őt hallgatták és nézték." Tökéletes!!! 😅😂🤣👍💯❗
2024. június 25. 14:28 Szerkesztve
Z. Áron!!! Ez nagyon szép összefoglalás volt a poloska jelenségre!!! Tökéletes jellemzése a vergődő baloldali emberek és a trónra emelt messiásuk hazugásának... Ez a kapcsolat nagyon fájni fog mindenkinek a baloldalon...
Tommaso
2024. június 24. 16:39
Sok szemetet hordott össze a kommunista szél a jobboldalon a rendszerváltás után, de ez a hazug, hamishirkreáIó orbanista Iakájmédia rosszabb, mint Rákosi sajtója
kombinator-0
2024. június 24. 15:33
úgy tűnik, a széklet visszatartási problémákat még nem tudja gyógyítani....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!