Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Deutsch Tamás és Menczer Tamás Budapest kerületeiben mozgósít (VIDEÓ)

2024. június 08. 18:07

A Fidesz EP-listavezetője elmondta az embereknek, hogyan védhetjük meg hazánkat.

2024. június 08. 18:07

Nyitókép: Facebook

„Kopogtatás és mozgósítás zajlik Erzsébetvárosban” – hívta fel a figyelmet Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listavezetője egy Facebook-bejegyzésben. Úgy fogalmazott: 

mindenkinek elmondtunk, hogy hazánk megvédésének egyetlen módja van: holnap el kell menni szavazni! Csak a béke! Csak a Fidesz! Ennyi 

– írta a kormánypárti politikus. A Fidesz listavezetője Menczer Tamással, a kormánypártok kommunikációs igazgatójával kampányolt a főváros VII. kerületében. Közös Facebook-videójukban kiemelték:

Erzsébetvárosban is a békepártiak hangja a hangosabb.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:32
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­­u­n­c­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
kerek-a-perec
2024. június 09. 06:07
Ez a háború azért kezdődött, mert a diktátor Putyin keleti börtönvilága retteg a nyugati civilizált, liberális, demokratikus eszmék ukrajnán keresztüli kelet felé terjedésétől! Idegesíti őket. Nem ismerős számukra. Megijeszti őket. Putyinék jól tudják, hogy a hatalmukat csupán az ellentmondást nem tűrő, erőszak szervezeikre tudják alapozni! Ez az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ a liberális demokrácia és a totalitárius, barbár, sötét zsarnoki ideológiák kultúráinak összecsapása. Az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ az egész világ jövőjét alakítja. Ha hagyjuk győzni a ruszki zsarnokságot és az agressziót, mindannyian elszenvedjük a következményeket. Nincs értelme csak egy gyáva, gerinctelen megfigyelőnek maradni amit ez a háborús vészmadár O1G Fidesze hírdet. Ideje felállni és azonosítani magunkat a 450 millió EU családtagokkal! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
orrban
2024. június 09. 05:34
Van még kérdés pedó köcsögök??!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD „a Fidesz visszatalált liberális gyökereihez. Ünnepeljük meg azt, hogy most először a Fidesz egy nyíltan meleg főpolgármester-jelöltet támogat.”
kerek-a-perec
2024. június 09. 04:00
Ha ez a szélhámos, háborús hisztériát keltő O1G, volt KOMMUNISTA TITKÁR, meg a többi normalitást felforgatni próbáló fasiszta/náci/komcsi/ávós fertőzött elméjü fidesz cselédek Magyarországa nem hajlandó beadni a derekát, hogy egy liberális, demokratikus, erős közösségekre épített, civilizált EU 450 millió tagú család ŐSZINTE, BECSÜLETES és LELKES családtagja legyen, keblére ölelve az EU alapelveit és ŐSZINTE, BECSÜLETES, LELKES együttműködésével részt venni az ottani közös munkában, a közös problémák leküzdése érdekében – akkor a „BAL SORS AKIT RÉGEN TÉP” hazánk, szépen folytatni fogja menetelését a jól kitaposott útján az egyik katasztrófából a másikba. RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!