Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Ceglédi: A végére lett igazán választás a választás, verseny a verseny

2024. június 07. 09:17

„Kinyílt a verseny” – hangsúlyozza az elemző.

2024. június 07. 09:17

Nyitókép: Facebook

Szentkirályi Alexandra a péntek reggeli visszalépését azzal indokolta, hogy úgy érzi, a fővárosiak többsége le akarja váltani a Budapestet kormányzó Gyurcsány-Karácsony-tandemet. A változást akarók tábora viszont eddig megosztott volt, így ő utat enged a változásnak, eláll a főpolgármester-jelöltségtől. Szentkirályi a támogatóitól azt kérte, hogy a főpolgármesteri szavazólapon szavazzanak Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig továbbra is a Szentkirályi által vezetett Fidesz-KDNP-re.

Ezt is ajánljuk a témában

„Kinyílt a verseny, bárki lehet főpolgármester”

A bejelentésre elsők között reagált Ceglédi Zoltán. Az elemző bejegyzésének felütésében azt írta,

elsőként azt kell elismernem, hogy bizony tévedtem, mikor arra számítottam, hogy végig versenyben tud maradni. 

Ha jól gondolom, akkor itt a finisben már azt kellett mérlegelniük, hogy mi a kisebb blama: egy vállalhatatlanul alacsony eredmény, vagy ez a visszalépes. Iszonyú alacsonyra mérhették a Fideszben, ha ez meghúzták.”

Majd három megállapítást tett a történtek kapcsán.

Mint fogalmazott, „az eszetlen infuenszerkedés továbbra sem hoz automatikusan politikai támogatottságot”. Majd leszögezte, „továbbra is nagyon elvágólagos, hadd ne mondjam, kegyetlenül precíz ezekben az ügyekben a Fidesz, illetve Orbán Viktor. 

Itt egy nagyon szenvtelen, nagyon steril, határozott szikevágás történt. 

A harmadik pontban pedig arról szólt, „kinyílt a verseny, bárki lehet főpolgármester”.

Ceglédi bejegyzését azzal zárta, „tévedtem Szentkirályi Alexandra strapabírását illetően, de ennek más szempontból kifejezetten örülök: a végére lett igazán választás a választás, verseny a verseny”.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatja teljes terjedelemben:

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:03
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­k­­­e­­l­­d­ ­­­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­­­i­ ­­p­u­n­­c­­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Zokni
2024. június 07. 21:25
Karácsony már előre megmondta, h a végére úgyis egy marad. Csak az a bizarr, hogy ennyi pénzük van, hogy egy komplett kampányt végigcsináltak. Dehát dől a közpénz a Fideszhez.
holger78
2024. június 07. 18:06
"Ha jól gondolom, akkor itt a finisben már azt kellett mérlegelniük, hogy mi a kisebb blama: egy vállalhatatlanul alacsony eredmény, vagy ez a visszalépes. Iszonyú alacsonyra mérhették a Fideszben, ha ez meghúzták.” Hülye vagy Ceglédi fiam. Ott vannak a felmérések bazmeg, Karácsony 40 %, Alexa 27, Vitézy 28. Ha összeadod a 27-et és a 28-at, az jóval több, mint a 40, ezért lép vissza Alexa, mert Vitzéy nem fog, és így ha ő is versenyben marad, akkor ez a buzi ismét megnyeri a választást, ami annyira hiányzik a magyaroknak meg az értelmesebb budapestieknek is, mint a kolera a lepratelepre. Teljesen ésszerű döntés, hogy visszalép, mert ezt a fasz Kari Gerit csak így lehet leváltani, már várom a savanyú pofáját, hogy mit fog pofázni, amikor leszop a választásokon, plusz a dk-s frakció is kap majd 15 %-ot. Végre mehet dolgozni a civil szférába, talán mosogatónak jó lesz ez a senkiházi.
vanced
2024. június 07. 17:10
Bízzunk abban, hogy Alexandra még főbogármester helyettes lesz, hogy további kitüntetéseket osztogathasson árva gyerekeket erőszakoló pedofiloknak, mint az jó szokása volt eddig is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!