Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Gulyás Gergely a Bayer Show-ban: Nyugat-Európa már nem tudja meghatározni a saját kultúráját

2024. június 03. 14:24

A nyugati politika ellentmondásairól, amnéziájáról és a háborús propaganda valóságáról is beszélt a Bayer Show-ban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2024. június 03. 14:24
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Bayer Show-ban 2024. június 2-án

Fotó: képernyőfotó / Bayer Show / Youtube

 

Az Európai Unió elérte azt, hogy ma az egykori kommunista diktatúrával szemben álló polgári közép támogatása helyett ma Közép-Európában csak azok támogatják, akik fel szeretnék számolni a saját államiságukat – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Bayer Show-ban. Hozzátette: ez a legrosszabb, amit az EU elérhetett.

Az EP-ben nagy többsége volt annak a határozatnak, ami szerint a férfiak is szülhetnek. Az ilyen abszurditásokkal csak csalódást tudnak okoznak – mutatott rá a politikus. Szerinte ma minden felelős kormány azon dolgozik, hogy miként tudja úgy kihasználni az EU előnyeit, hogy a káraitól, a Brüsszelt jellemző egyre veszélyesebb ideológiáktól megóvja a saját társadalmát.

Bayer emlékeztet: az ellenzék szerint nincs háborús pszichózis Európában, ezt csak Orbán Viktor terjeszti. Gulyás erre azzal reagál: ma nincs olyan közép-európai „diktatúra”, ami korlátozni tudná a nemzetközi sajtó szabadságát, és csak orosz frekvenciákat lehet letiltani.

De bármilyen angol nyelvű adást bekapcsolunk, „másról sincs szó, csak arról, hogy hogy kell Ukrajnának fegyvereket küldeni”, és hogy a NATO-tagországokból származó fegyverekkel engedélyezett módon csapást lehet mérni Oroszországra is.

Sorkötelezettséget vezetnének be olyan országok is, amelyek eddig a nemzetközi katonai kötelezettségeik be nem tartására voltak büszkék, mint Németország.

Ha valaki nem hisz a kormánynak, vagy azt hiszi, ez valamiféle „propaganda szülte téma”, elég, ha megnézi, mit ír a nemzetközi sajtó – mutat rá Gulyás Gergely. – 

A magyar kormány „egyedül van azzal a határozott kiállással, hogy a lehető leghamarabb kellene békét teremteni,

 

és Európának nem azért kellene tennie, hogy a háború minél tovább tartson, hanem hogy minél előbb béke legyen.”

A történelmi tapasztalatok és azok értelmezése, hasznosítása kiveszett az európai politikából – mutatott rá a politikus a XX. század történelmi örökségét firtató kérdésre. De szerinte nem először van ezzel dolgunk. Akik a legdurvább szivárványpropagandát folytatják a saját országukban, azoknak migrációbarát álláspontjuk van. Azoknak a hazájában, akiket más kulturális-vallási háttérrel engednek be, halálos bűnnek számít az, amit errefelé propagálnak, és ezt az ellentmondást sem próbálta senki sem feloldani – emlékeztetett Gulyás Gergely.

Megjegyezte azt is: 

Nyugat-Európa elveszíti azt a képességét, hogy a saját kultúráját meghatározza

A teljes műsort ALÁBB tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:05
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­e­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­­z­­­e­x­­i­ ­­p­u­­­n­­­c­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
cutcopy
2024. június 04. 15:10
Nyugat-Európa hamarosan meg tudja majd nevezni kultúráját, de az nem európai kultúra lesz..
Claudius1
2024. június 03. 19:16
Akkor mi a jó...anyátokba jártok ki meccset nézni? buta idióta pedofideszjobbágyok meg menetelnek, mert ökrök. Mire egy hosszú nap után a Margitszigetről kisétálva, magát kicsit felfrissítve, a buszt megtalálva, lelkileg feltöltődve, fideszes táblákkal felszerelve hazaért egy szakonyfalui család a békemenetről (265 kilométer), addigra Rogán Antal már hozzátartozóival a Wembleyben nézte a BL-döntőre melegítő játékosokat. megérdemlitek szemetek.
alexandrosz-2
2024. június 03. 17:18
Taknyos buzi makog ótvaros hazugságokat a népszabadságos, szlovákrendszámos nyilasunokának. Jó csapat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!