Volt egyszer egy EP-listavezetők vitája

2024. május 31. 20:54

Egyetlen ember próbálta volna(!) elbohóckodni, de a végeredmény inkább szánalmas lett, mint vicces.

2024. május 31. 20:54
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

Nyitókép:  Németh Balázs Facebook-oldala

„Beírjuk az »emlékkönyvbe«: volt egyszer egy EP-listavezetők vitája, ahova beugrottam játékvezetőnek🇪🇺 Megtisztelő volt a felkérés. Ma pedig nyilvánvalóan elkezdődik az értelmezések vitája. A körülményeket bírálják majd azok, akik úgy érzik a vártnál kevesebbet hoztak ki a csütörtök estéből. Pedig meglepetés egyetlen résztvevőt és nézőt sem érhetett, a szabályokat ismerte mindenki. Milyen volt belülről, a stúdióból?

A politikusok izgultak, általában nem kicsit, hanem nagyon! (Nem könnyű műfaj egyébként »tessék«-re két percet értelmesen beszélni egy kamerába.) Betartották a játékszabályokat még azok is, akik előtte hergelni, vádaskodni, személyeskedni próbáltak. A többség előre készült, gyakorolt, megírta és megtanulta a szövegét. (Biztosan volt köztük, aki otthon felmondta a tükör előtt az egy- és kétperces hozzászólásait.) Meglepő volt, hogy mennyire nem akartak / nem tudtak egymásra reagálni, pedig lett volna rá lehetőség minden megszólalásnál. Talán éppen amiatt történt ez, mert nem mertek eltérni az előre megtanult, időre kimért szövegtől.

Aki akart tudott fontos, értelmes dolgokról beszélni, (számára) fontos üzeneteket megfogalmazni. Egyetlen ember próbálta volna(!) elbohóckodni, de a végeredmény inkább szánalmas lett, mint vicces. Június 9-én a választók értékelnek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piszokalfréd
2024. június 01. 11:42
Vita? Milyen vita?
catalina11
2024. június 01. 10:54
states-2 2024. június 01. 08:38 A komcsi csürhe még azt sem tudta kihasználni, hogy tízen voltak egy ellen. Szánalmas volt." Deutsch péppé verte őket!
states-2
2024. június 01. 08:38
A komcsi csürhe még azt sem tudta kihasználni, hogy tízen voltak egy ellen. Szánalmas volt.
krupps
2024. június 01. 08:37
Ennél a bruti nevű faszpörgettyűnél még Dobrev is viccesebb volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!