Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Donáth Anna is részt vesz az EP-listavezetői vitán, de a feltételeket nem fogadja el

2024. május 24. 22:34

„A lelkiismeretem és a képviselői esküm ugyanis egyaránt tiltja, hogy lemondjak a szólás- és véleménynyilvánítási szabadságomról” – írta.

2024. május 24. 22:34

Nyitókép: Mandiner-archív/Trenka Attila

Donáth Anna is részt kíván venni az MTVA által szervezett, május 30-án megrendezésere kerülő EP-listavezetői vitán, azonban lelkiismereti okokból nem írja alá a feltételek elfogadásáról szóló nyilatkozatot. 

Válaszomba jeleztem, hogy a vitán ott leszek, részt kívánok venni rajta, de a nyilatkozatot lelkiismereti okokból nem írom alá. A lelkiismeretem és a képviselői esküm ugyanis egyaránt tiltja, hogy lemondjak a szólás- és véleménynyilvánítási szabadságomról” 

– írta Facebook-bejegyzésében. Hozzátette: „azzal, ha nem engednek be a stúdióba egy parlamenti párt EP-listavezetőjeként és EP-képviselőként, az MTVA magáról állít ki bizonyítványt”. 

Ezt arra érthette a képviselő-jelölt asszony, hogy a nyilatkozat elfogadásával tudomásul venné, hogy a feltételek megszegése esetén a műsorból azonnali és automatikus kizárással sújthatják és a továbbiakban nem vehet részt abban. 

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa2
2024. május 25. 13:12
Tulajdonképpen azt mondja: "Pókerpartin részt akarok venni, de lesz négy ász a kabátom újában és azokat akkor veszem elő, amikor nekem tetszik!" Vagy ahogy Sándor György mondta anno: "Ez egy futóverseny. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek. Én biciklivel megyek.". Aki játszani akar, annak a játékszabályokat be KELL tartania. Még ha ócska parlamenti üldögélő is. (Képviselőnek nem nevezhető, mert ahhoz a magyarok többségét kellene képviselnie!)
sagirdilsiz-2
2024. május 25. 10:39
Öltözzél hattyúnak.
ambaracurjan
2024. május 25. 10:35
Kedves Kacsa! Ha megcsinálod azt a kunsztot, hogy -mint a népmesebeli leány, elmész meg nem is, ott leszel meg nem is, - a mand bekaphatja mert cenzzurázza a covidos beírásaimat- akkor megígérem neked hogy rád szavazok meg nem is.
bagoly-29
2024. május 25. 09:34
Vagyis részt venne, de ha nem vállalja a feltételeket akkor csak mint néző/hallgató!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!