Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Magyar Péter beadta a derekát: mégis részt vesz a köztévé EP-listavezetői vitáján

2024. május 24. 19:10

Feltételt feltételre halmozva korábban úgy látszott, hogy mégsem méretteti meg magát élesben.

2024. május 24. 19:10

Nyitókép:  AFP/Kisbenedek Attila

Magyar Péter rövid huzavona után beadta a derekát és kész megjelenni május 30-án a Várkert Bazárban a köztévé Ep-listavezetői vitáján – erről a 24.hu-nak beszélt Felcsúton. A Mandiner olvasói emlékezhetnek: épp Magyar volt az, aki követelte, hogy a köztévé rendezzen vitaműsort a közelgő választásról, majd feltételt feltételre halmozva úgy látszott, hogy mégsem méretteti meg magát élesben. 

Habár a választási vitát főműsoridőben, élőben közvetíti a köztelevízió, az ezt szorgalmazó Magyar Péter kihúzta volna magát a vita elől, mondván, hogy az adott feltételekkel nem lehet vitát tartani. A bejegyzésében azt is kifogásolta, hogy a „nulla százalékos pártok” társaságában kell vitáznia, majd kifejtette, hogy ő nem azokról a témákról akar vitázni, amelyeket megadott a köztelevízió. 

Magyar ahelyett, hogy a köztelevízióban is bemutatná saját programját, inkább egy újabb tüntetést szervezett, ezúttal a Várkert Bazár elé. „Fél a Fidesz, fél Deutsch Tamás és fél a propaganda televízió attól, hogy 14 év után végre legyen egy valódi politikai vita a »köztelevízióban«” – írta bejegyzésében Magyar.

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:07
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­k­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­e­x­i­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
catalina11
2024. május 25. 14:36
Magyar Péter beadta a gerincét: mégis részt vesz a köztévé EP-listavezetői vitáján
Palmimi85
2024. május 25. 12:40 Szerkesztve
Mint egy kivénhedt fürdős qrva, csak kéreti megát, hiszen alig várja, hogy egy "illusztris társaságban" végre ő kerüljön az első sorba, és nem csak mint egy hozzátartozó a második sorban. Ez egy kis makesz puhapöcs, aki attól érzi magát nagynak, hogy beszól boldog boldogtalannak és beleharap mindenkiben, akiktől eddig csak jót kapott! Én tuti, hogy feljelentettem volna, nem azért, mert szeretek feljelentgetni, hanem azért, mert vannak határok, amiket semmi szinten nem lehet átlépni. Számomra pl. ilyen, amikor valaki - saját nagyságának kidomborítása érdekében - egy gyereket vagy egy nőt bántalmaz, ezt még egy állat sem teszi, hacsak a fajfenntartó ösztöne (ami nem akaratlagos!) nem győzi le.
catalina11
2024. május 25. 12:12
Magyar Péter vitát szervez Magyar Péterrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!