Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Vona Gábor egy teherautó platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket

2024. május 23. 19:30

A Várkert Bazár előtt, a bent zajló vita közben szeretne vitázni a Tisza párt elnökével.

2024. május 23. 19:30
Vona Gábor

Nyitókép: Youtube

„Ahogy figyelem az egyre szánalmasabb és kellemetlenebb vitát a vitáról, azt érzem, érdemesebb lenne visszatérnünk a legelejéhez” – kezdte Vona Gábor a Második Reformkor elnöke Magyar Péternek címzett bejegyzését. Emlékeztette: „március 4-én, amikor a pártok közül még senki sem akart téged komolyan venni, én voltam, aki egy vitára, beszélgetésre hívtalak. Amit te azonnal el is fogadtál”.

Majd felhívta figyelmét arra, hogy utána viszont kimenekült az ígéretéből, mert nincs ideje, hiszen az országot járja. „Ez nem érdem vagy hivatkozási alap szerintem egy politikusnak, hanem a kötelessége” – folytatta bejegyzését. Szerinte mindketten tudják, hogy ez csak egy kifogás volt a részéről. 

A valóság az, hogy úgy érezted, a hirtelen jött népszerűség, amely sokkal nagyobb, mint a Második Reformkoré, elegendő indok, hogy ne tartsd a szavad. Nem akarsz kockáztatni, mert ebben az országban egy kisebb párt vezetőjével nem szokás vitázni” 

fogalmazott a 2RK elnöke. „Te is, én is le akarjuk váltani őket, de én azt gondolom, nem csak Orbán Viktort, hanem azt a mentalitást is magunk mögött kell hagyni, amire ez az egész rendszer épül. Hidd el, a politika hullámvasút! A tetején kell a leginkább szerénynek maradni, és tudni, hogy nem tart örökké. Aki ma népszerű, holnap már nem biztos, és fordítva” – elmélkedett Vona Gábor.

Magyar Péter válaszolt, Vona reagált

A Tisza párt elnöke a bejegyzés alatti kommentszekcióban reagált az ismételt felhívásra. „Kedves Gábor, mi naponta 6-7 települést látogatunk meg a hét 6 napján április óta és ezt fogjuk folytatni június 9-ig. Ha te is ezt tennéd, akkor nem szerepelnél minden 2. nap az ATV-ben »politikai elemzőként« (én már másfél hónapja nem jártam ott)” – írta Magyar Péter. 

Vona azonnal reagált: megérti, hogy elfoglalt, de ettől még „legyünk őszinték, nem akarod ezt a vitát”. Mentőötletként bedobta, hogy 

május 30-án este, a Várkert Bazár előtt tartsák meg a vitát a kisteherautó platóján élőben. 

Odabenn majd megy a közszolgálati vita, kint meg a miénk. Aztán mindenki eldönti, melyik érdekli jobban. Ui.: Megtisztelő, hogy van időd nézni a lájkolóim. Ezek szerint mégsem vagy annyira elfoglalt” – fűzte hozzá.

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. május 24. 10:18
Szó sem lehet róla, húzzatok be mind, mint a többi. A demokrácia útja egy. Választópolgárként nem fogadom el a külön utakat és rendbontást! Az idegen érdek becsatornázását meg kiváltképpen ELUTASÍTOM! Nem kell egy újabb Európából induló világháború! Megint magatokra húzzátok a magyar választók büntetését, de ez már a ti problémátok, hogy képtelenek vagytok megérteni, hogy mit akar az ország népe!!!!
nzoltan-818
2024. május 24. 08:23
Régebben a "nagyon okosok" egy hordóról szónokoltak! Mostanság már egy furgon platójáról dívik észt osztani, kamerák előtt, extra kihangosítással, sportos eleganciával. És még mondja valaki ezután, hogy nem haladunk a korral! A lényeg az viszont marad...!
survivor
2024. május 24. 07:42
A strigó erkölcsi tisztaságánal csak emberi minősége a nagyobb...
catalina11
2024. május 24. 07:41
két jellemtelen siheder... Vona jellemesebben kezdte, és fokozatosan vált gerinctelen csúszómászóvá Magyar csúszómászóként kezdi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!