Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

„Ez túl van minden határon!” – Schiffer András kiakadt Magyar Péter húzásán (VIDEÓ)

2024. június 11. 09:54

Az egykori LMP-s politikus az ATV műsorában mélyen elítélte Magyar Pétert, aki a kampányfinisben „jobbulást kívánt” a halálos beteg Karsai Dánielnek.

2024. június 11. 09:54

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Schiffer András a műsorban reagált arra is, hogy a Momentum „csúnyán kikapott” június 9-én, hiszen sem az EP-be nem jutottak ki, de még a Fővárosi Közgyűlésbe sem ülhetnek be.

A történtek kapcsán több megállapítást is tett. Mint fogalmazott, „az bebizonyosodott, – ha úgy tetszik Orbán Viktornak arról is papírja lett – hogy Magyarországon a forrásmegvonásért történő kampányolás 3 százalékra elég”.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd rátért Gyurcsány Ferencre és pártjára. „Nekem még élénken élnek a fejemben azok a 2012-es történetek, amikor megjelent a DK nyuggerkommandója, és el kezdett minket nyomasztani (LMP-seket – szerk.), hogy »ez egy gyilkos rezsim, és takarítsuk el Orbán Viktort, különben jön az armageddon. Fogjunk össze!«. Gyurcsány volt az, aki 

olyan hőfokra radikalizálta az ellenzéki keménymagot, hogy aztán ennek a csapdájába ő maga esett bele. 

Ez a történt túllépett Gyurcsány Ferencen. Tehát a »se Orbán, se Gyurcsány-mechanizusának« pontosan Gyurcsány ágyazott meg a DK megalapításával” – jelentette ki az egykori LMP-s politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

„Óriási baj van!”

Végül Schiffer András a személyiségjegyekről beszélt. Elmondta, „lehet utálni Magyarország jelenlegi miniszterelnökét, akár a kettővel korábbi miniszterelnökét, bármelyik vagy mindegyik parlamenti pártot. De én mertem péntekig abban reménykedni, hogy vannak bizonyos erkölcsi vörös vonalak, amiket politikai nézettől, világnézettől, ízléstől függetlenül nem lehet átlépni. De amikor élő, egyenes adásban, kampányfinisben egy párt listavezetője belegyalogol egy halálos beteg, már beszélni is alig tudó közszereplőbe (Karsai Dániel alkotmányjogászba – szerk.), és hideg tekintettel jobbulást is kíván neki, ez túl van minden határon! (...)”  – emlékeztetett Magyar Péter pénteki, ATV-beli megnyilvánulására.

Az, hogy ezt meg lehet tenni, és ezt szavazatokkal honorálják, azt jelenti, hogy óriási baj van”

– szögezte le az ügyvéd.

A vonatkozó részt alább tekintheti meg:

***


 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­­k­e­­­l­­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­u­n­­c­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
paracelsus-2
2024. június 11. 16:22
Fordulj már fel, Dani!
gyaloggos
2024. június 11. 15:20
EGYÉBIRÁNT nagyon szurkolok KARSAI DÁNIELNEK, hogy megoldódjék az ügye. véleményt ebben a kérdésben nem tudok mondani, de senki nem is kíváncsi rá. A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK indoklása is hibátlan .
gyaloggos
2024. június 11. 14:47
MEG azt is gondolom, KARSAI DÁNIEL NEM TART igényt a sajnálatra, nem várja azt, hogy SAJNÁLATBÓL mindenki, mindenre BÓLOGASSON, amit mond, tesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!