Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Szijjártó Péter: Az emberek június 9-én véget vethetnek a háborúnak

2024. május 24. 06:08

Mindannyiunk közös érdeke, hogy június 9-én közösen megfékezzük nukleáris háborús őrületet a magyar külügyminiszter szerint.

2024. május 24. 06:08
null

Nyitókép forrása: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Szijjártó Péter a kormánypártok országjáró fórumainak szekszárdi állomása előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy június 9-én jó esélyünk lesz arra, hogy véget érjen a nukleáris háborús őrület és az Ukrajnába csapatokat küldeni akaró törekvések. Ha ezt sikerül közösen elérnünk, akkor újra békében, nyugalomban és gazdasági fejlődésben élhet Magyarország is – írta meg a Magyar Nemzet.

A magyar és európai emberek június 9-én véget tudnak vetni az orosz-ukrán háborúnak, amennyiben az európai parlamenti választáson kellő számú békepárti politikust küldenek a parlamentbe

– mondta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Szekszárdon.

„Az elmúlt hetekben, hónapokban több európai politikus őrült nyilatkozatokat tett. Van, aki az Ukrajnába küldendő szárazföldi csapatokról fantáziált, van, aki egyenesen nukleáris háborút vizionál” – emlékeztetett a külügyminiszter. Elmondása szerint egyértelmű, hogy minél tovább tart az orosz–ukrán háború, annál nagyobb a veszélye annak, hogy térben és időben is tovább terjedhet. 

Ha ez bekövetkezik, akkor nem ezer kilométerre fog először kiterjedni, hanem itt, a közvetlen szomszédságunkban

– tette hozzá.

Szijjártó Péter emellett kiemelte, hogy Magyarország az elmúlt két és fél évben mindent megtett annak érdekében, hogy ne sodródjunk bele a háborúba. Meglátása szerint a nyomás fokozódni fog, ezért mindannyiunk célja és érdeke, hogy a háború minél hamarabb véget érjen.

Szijjártó Péter bejegyzését itt tekintheti meg:

***

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:11
🍓 ️ ­­É­r­t­é­k­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­s­­z­­e­­x­­i­­ ­­p­­u­n­c­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
csapláros
2024. május 24. 21:27
Kovács Ubulcsapláros 2024. május 24. 10:25 ...""JOBB VOLT a szovjet megszállás is" - helyben vagyunk, végül mindig leleplezitek magatokat, áljobber mosZkoviták."... NINCS EBBEN semmi lelepleződés ahhoz a pofátlan, Hitlert és Sztálint is megszégyenítően agresszív LIBERÁLNÁCI nyilas tempóhoz képest, amivel az ÚJ DIKTATÚRÁT akarja az USA és annak uniós liberálnáci KÁPÓ csicskásai a magyarság torkán letuszkolni! SOHA ilyen szövetségest, SOHA ilyen Uniót aminek a nyugati fele már a jólétét és a biztonságát is hagyta elveszni és tétlenül tűri, hogy a nincstelen migráns bűnöző bandák a gatyájukra vetkeztessék az ottani népeket, megalakítva a kalifátusaikat a romokon. Ehhez a rémálom ÚJ DIKTATÚRÁHOZ képest a régi idők legvidámabb barakkja mégiscsak vonzóbb, mert az a proletár diktatúra mellett egyben NÉPI DEMOKRÁCIA is volt. Most meg a buziknak, és a migriknek van demokráciája, az őslakos európaiakra meg a RABSZOLGASÁG és a LEGYILKOLÁSUK VÁR!
Patika
2024. május 24. 17:09
Szijjártó Péter: Az emberek június 9-én véget vethetnek a háborúnak --- Na akkor hogyan is? Elmegyek szavazni. Hazahozom a szavazólapomat üresen. Elteszem és majd itthon ráírom az ukránoknak, hogyí nazsgem. Mekkora egy fidesz frázis. (bunkó is meg nagyon ráz is.)
Pelso j.
2024. május 24. 09:53
Már a cím ócska hazugság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!