Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Szentkirályi Alexandra a tettek mezejére lépett: Nem vártunk sem karácsonyig, sem Karácsonyra

2024. május 30. 16:13

„A fővárosnak még 7 hónapig tartott volna, hogy a BKK és a BKV dolgozói országbérletet kapjanak, nekünk Lázár János miniszter úrral csak 14 nap kellett” – írta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

2024. május 30. 16:13

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„Megígértük, megcsináltuk! Nem vártunk sem karácsonyig, sem Karácsonyra” – írta Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje azt írta, hogy

a fővárosnak még 7 hónapig tartott volna, hogy a BKK és a BKV dolgozói országbérletet kapjanak, nekünk Lázár János miniszter úrral csak 14 nap kellett:

a MÁV appban holnap délutántól elérhető a budapesti közlekedési dolgozók számára a kedvezményes lehetőség, ezzel egy évre 1250 Ft-ért korlátlanul használhatják a vonatokat és buszokat országszerte”.

„Ez az intézkedés 15 ezer embert érint, akiknek nem lehetünk elég hálásak. Köszönjük a munkájukat! Ebből is látszik, hogy Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki Gyurcsány ügyei helyett a budapestiek ügyeit intézi” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. május 30. 21:09 Szerkesztve
A fővárosnak még 7 hónapig tartott volna, hogy a BKK és a BKV dolgozói országbérletet kapjanak, nekünk Lázár János miniszter úrral csak 14 nap kellett” --- a nesze semmi fogd meg jól-hoz ! Ugyanis egy tömegközlekedési dolgozó többnyire rugalmas munkaidőkeretben dolgozva szinte soha nem tudja az év folyamán elhagyni a munkahelyi városát területét. A szabadsága alatt jó ha egy urat bonyolít oda meg vissza a családjával. Úgyhogy számára az éves országos bérlet egy partasztvakító nesze semmi húzása a fidesztrágya fidesznek. (trükkösködve baszakodni, népet ámítani azt nagyon tudnak)
altercat1
2024. május 30. 18:21
Tutyimutyi gelgelynek esze ágában sincs Budapest sorsa. Klárival haknizgat munka helyett. Ideje, hogy eltakarítsák a városból a böszme parazita tolvaj sleppjével együtt.
Aegopolis.
2024. május 30. 18:10
Ő egészen pontosan milyen minőségben is vett részt a bérletes műveletben? Már-már bántalmazás, amit ezzel a szerencsétlen nővel művel a saját stábja.
Hekimeki
2024. május 30. 18:10
Dögölj már meg ❗❗❗❗❗Minden kibaszott kurva nap van valami ettől a tetves riherongy kurvától. Szopja valamelyikőtöket❓❓❓👎👎👎🖕🖕🖕🐂🐂🐂💀💀💀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!