Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Beröffent a kamuméter: Szentkirályi Alexandra az autókitiltás kapcsán leplezte le Karácsony Gergelyt

2024. május 30. 12:45

A főpolgármester azt állítja, nem tud semmiről, pedig saját embere beszélt felvételen az ötletről.

2024. május 30. 12:45
null

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Szentkirályi Alexandra friss Facebook-videójában leplezte le Karácsony Gergely magyarázkodását az autókitiltás kapcsán. Noha  Ámon Ada ismerte el egy interjúban, hogy a „belváros legbelsejét” csak gyalogosok és biciklisek használhatnák, ehhez képest a főpolgármester így magyarázkodik az eset kapcsán:

én nem tudom, honnan veszik ezt a hülyeséget. Senki nem mondott ilyet, senki nem gondol ilyet, nincs ilyen döntés, nincs ilyen terv.”

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint „tagadhatják, de lebuktak, június 9-én pedig elbuknak”.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2024. május 30. 17:52
4 voksa bizzos lesz a Hőlgynek, A Családom. Minden elismerésem, amiért elvállata ezt a feladatot. Az esélytelen lehetőségével vesz részt a választásban. Egyedüli jobboldaliként, a két ballossal szemben. Akik a "szakértelmet" válaszja, sziveskedjen arra gondolni, mikor jelentette be indulási szándékát a szakértő, aki nem is olyan nagyon éles kés. Nem csak a közlekedés, ahoz sem ért túl sokat, fontos egy város életében. A másik ballos? Szót sem érdemel. A mi budapestiekező, -bevándorolt- könnyű helyzetben van. A belpestiek meg a külföldiek tenni fogják a kötelezőt. Kitartás és sok sikert Tisztelt Szentkirályi Alexszandra!!!
Lajoss
2024. május 30. 17:38
Szalayné a pöcegödör alján...
Akitlosz
2024. május 30. 14:55
Mást sem csinál ez a nő csak naphosszat Karácsonyt leplez. Alkalmatlan arra a pozícióra, amire vágyik.
453682
2024. május 30. 14:46
Iszonyatosan unszimpatikus ez a nő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!