Régi autók, hagyományok, sörök, szobanövények és palacsinták – itt a hétvégi programajánló!

2024. május 10. 21:48

Senki se üljön a szobában, ha nem muszáj, avagy mutatjuk, milyen programok várnak a hétvégén Magyarországon Budapesttől kezdve Pécsen át egészen Szolnokig.

2024. május 10. 21:48
Concours d’Elegance Balatonfüred

Nyitókép: csodalatosmagyarorszag.hu/Concours d’Elegance veterán autó szépségverseny 2024 Balatonfüred

Végre jó az idő, lehet menni a szabadba, akár a természetbe, valahova a hegyekbe vagy erdőbe, akár a különféle fesztiválokra és rendezvényekre. Aki a hasát, aki a szép dallamokat vagy a filmeket szereti, az is megtalálhatja a számításait, méghozzá több nagyvárosban is. Mutatjuk, hogy szombaton és vasárnap merre érdemes elmenni.

Szombat (május 11.)

Vasárnap (május 12.)

Egész hétvégén (május 11-12.)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Hagyományőrző ünnepek a teljes hétvégén

Amennyiben olvasóink tudnak még valami izgalmas és kihagyhatatlan rendezvényről, eseményről, azt osszák meg kommentben másokkal is! Jó szórakozást!

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antal-2
2024. május 11. 07:51
Tavaly született a valaha mért legkevesebb magyar: 85.200. Több terméketlen korú nő van mint termékeny. Idén 11 százalékkal csökkent a rekord alacsony születések száma. Nem születik egy évben 40.000 magyar kislány sem akiknek fenn kellett volna tartani a magyar államot magyar gyerekekkel. 2080-ban a megmaradt magyar kisebbség beolvad a bevándorolt többségbe. Még 56 év.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!