Niedermüller Péter nemcsak Horn Gábor körét, de a cégét is milliós megbízással látta el

2024. május 06. 09:50

Újabb részletek derültek ki Niedermüller Péter VII. kerületi polgármester és veje, Horn Gábor köreinek üzleti összefonódásáról.

2024. május 06. 09:50
NIEDERMÜLLER Péter

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Újabb poszttal jelentkezett a Budapesti Prókátor. A bejegyzés megerősíti, amivel Niedermüller Péter pár napja lebuktatta magát: tényleg megbízta veje, Horn Gábor cégét, a Republikont is, amelyet a Magyar Nemzet birtokába jutott dokumentum is megerősít. A lap idézi az ismeretlen ügyvédet Facebook-bejegyzését, aki újabb összefonódásokra mutatott rá.

A Magyar Nemzet azt írja, a lap birtokába került dokumentum is alátámasztja az állítást. 

Ez alapján 2021 szeptemberében Erzsébetváros önkormányzata bruttó 6,2 millió forintos vállalkozási szerződést kötött a Republikon Intézet Kutató és Tanácsadó Kft.-vel. A tárgy két részmintából álló közvéleménykutatás elvégzése volt.

Pénteken egyébként maga Niedermüller Péter – mintegy magát lebuktatva – kezdett írni Horn Gábor cégének megbízásáról. „A helyi fideszes képviselők most éppen azzal kampányolnak, hogy a Republikon Intézet és az önkormányzat közötti szerződésekből fény derült egy »bődületes korrupciós botrányra.« Spoiler: a valóságban nincs szó korrupcióról” – írta a Gyurcsány-párti polgármester. Ez azért furcsa, mert a múlt héten inkább Horn köreinek, de nem Horn cégének megbízásáról volt szó a nyilvánosságban – emlékeztetett a Magyar Nemzet, amely korábban szintén egy névtelen levél és az ahhoz mellékelt dokumentumok alapján derített fényt a botárnyra.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­­­g­a­­­z­­i n­­i­m­­­f­­­o­­­m­á­­n­i­á­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
moricka13-3
2024. május 09. 04:18
Horn Gábor liberális szerencselovag, a korrupt rémísztő képződmény apósa Niedermüller Péterrel együtt ott a helyük, ahol egy másik, mára már kamu- szociáldemokrata színre váltott Gyurcsány világszélhámos álnépboldogító helyét is Őkelme rég kijelölte.
Obsitos Technikus
2024. május 06. 11:24
Nyúlfogú patkány, világszám.
5m007h 0p3ra70r
2024. május 06. 11:09
Odagurult, körbeadják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!