Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Nagy Zsolt megint nagyot ment: Közepesen tehetséges senkiházik uralkodnak

2024. május 24. 10:27

Az ellenzéki kampány korábbi arca úgy fogalmazott, ma már nem jön értünk a fekete autó, mint a kommunizmus idején, de...

2024. május 24. 10:27

Nyitókép: Nagy Zsolt Facebook-oldala

Nagy Zsolt színész interjút adott az Instyleman.hu-nak. Kijelentette, Magyarországon „néhány befolyásos igazgató és a baráti körük, csupa közepesen tehetséges senkiházik uralkodnak. Nem ezért tanultam, nem ezért tettem bele annyi energiát.”

Az Örkény Színház művésze, a 2022-es ellenzéki kampány egyik arca arról is beszélt, egy ideje hátrébb lépett a politikától, mert rájött, nem számít, amit mond, inkább a színpadon fogalmazza meg a gondolatait, bár a közügyekért azért továbbra is kiáll.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagy szerint a politika szerves része a színházcsinálásnak, a Krétakör alapítójával, Schilling Árpáddal is gyakran foglalkoztak olyan társadalmi és politikai témákkal, amik addig nem voltak fókuszban. Az, hogy van egy „diktatórikus hatalom”, amely megpróbálja elcsendesíteni ezeket a hangokat, szerinte nem újszerű, „igaz, ma már nem jön értünk a fekete autó, mint a kommunizmus idején, hanem elintéznek annyival, hogy nem kapunk szerepet, ha mégis, nem érkezik meg a honoráriumunk”– állítja a színész.

Hozzátette: „Nem félek.

Ha nagy gond lesz, majd elmegyek árufeltöltőnek, ahogy elmentem egy barátom látványkonyhájába kisegítőnek szombatonként a Rákóczi téri Vásárcsarnokba.”

Ezt is ajánljuk a témában

A színész beszélt a portálnak az alkoholfüggőségével kapcsolatos küzdelmeiről is. Például arról, hogy idén április 12-én volt 333 napja, hogy tiszta volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Megjegyezte, 

elhitettem magammal, hogy az életvitelem normális.

Volt olyan ismerősöm, akit egyszer meglátogattam a detoxikálóban. Ott feküdt előttem magánkívül, összeverve, a saját ürülékében. Felmértem, hogy én is eljuthatok idáig.”

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:10
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­ ­­s­z­­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­u­­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
linkeloe
2024. május 28. 07:11
Már az RTL sem foglalkoztat? Légy buzi! Ha nem vagy az!?
linkeloe
2024. május 28. 07:09
Menj csaposnak! Akkor hamarabb véget érhet a diktatúra!!
bagoly-25
2024. május 25. 11:28
Ki ez és a fotózáskor miért nem veszi le a napszemüveget?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!