Nagy Zsolt színész hangján fog szólni a balos propaganda

2022. március 24. 20:00

Tavaly még azt nyilatkozta, nem fog Gyurcsányra szavazni, most mégis a Gyurcsány-lista propagandistája lett Nagy Zsolt színész.

2022. március 24. 20:00
null

A teljes országot lefedő kampányhajrát tervez az Egységben Magyarországért – derült ki a kampánycsapat vezetői által tartott háttérbeszélgetésen, számolt be a telex. A cikkből kiderül, hogy a választókerületeknek 30 autóval vágnak neki, melyekből

Nagy Zsolt színművész hangja fogja afféle „megafonon” keresztül ismertetni az ellenzéki kampány három alaptézisét.

Emlékezetes, hogy Nagy Zsolt volt a hoppmester a baloldal március 15-i eseményén is. A színész konferálta fel Dobrev Klárát, Karácsonyt és Márki-Zay Pétert is.

Korábban Nagy Zsolt úgy nyilatkozott a 24.hu-nak: „Ha jövőre elmegyek szavazni, megint a kétfarkúakra voksolok, tudva, hogy soha nem kerülnek hatalomra. A barátaim rendre leszidnak, mert szerintük ezzel a regnáló hatalom tovább élését segítem. Lehet, hogy igazuk van.

Mégsem fogok Orbánra vagy Gyurcsányra szavazni.

Saját magáról pedig ezt mondta a lapnak: „Nem vagyok elég okos és tájékozott, hogy a bonyolult ügyeket megértsem”.

Érdekesség, hogy Nagy Zsolt volt már korábban a Soros által pénzelt TASZ reklámarca is.

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Kép forrása: YouTube

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. március 26. 18:31
Megjött az esze vagy elment. Nézőpont kérdése.
Kopaszpapa
2022. március 25. 14:16
"Ha kellett a pénz drogra, gyorsan összehoztak egy koncertet a drogok ellen" (Foed Fairlane kalandjai) ez is egy ilyen drogos bohóc lehet szerintem, kifutott a keretből, és most kényszerpályán van, muszáj valahogy pénzhez jutnia...
öttorony
2022. március 25. 13:44
Ez az az alkoholista, drogos faszkalap?
foldizs
2022. március 25. 08:34
Lehet, neki a kormány minden igyekezete ellenére is sikerült különbséget tennie Gyurcsány és MZP között?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!