Hadilábon áll az alkohollal Nagy Zsolt, a kormánykritikus színész elvonóra is elment

2024. február 22. 10:25

„Ennek ára van, ahogy mindennek. Mindenért megfizetünk” – árulta el a színész.

2024. február 22. 10:25

Nagy Zsolt néhány hónappal ezelőtt felismerte, hogy egyedül nem tud megbirkózni a függőségével. A Blikk úgy tudja, hogy az elmúlt időszakban elvonóra ment a színész.

Nagy Zsolt három hónapig a külvilágtól teljesen el volt zárva a gyógyulása érdekében. A lap ezzel kapcsolatban megkereste Nagy Zsoltot, aki megerősítette, hogy valóban elvonókúrán vett részt, hogy kordában tudja tartani függőségét.

„Az, hogy most erről beszélünk, nyilván annak a következménye, amit tettem.

Épp felépülésben vagyok, de erről nem szeretnék többet mondani”

– árulta el a színész. „Szabolcsi vagyok, nálunk a ballagás után akkor érik igazán férfivá az ember, ha megiszik egy pálinkát, egy sört. Ebben szocializálódtam... A legkönnyebb módja, hogy az ember kicsit elfelejtse a gondokat, az alkohol.

Csak ennek ára van, ahogy mindennek. Mindenért megfizetünk”

– árulta el Nagy Zsolt a Sláger Kult című műsorban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. február 24. 14:27
Hadilábon áll az alkohollal Nagy Zsolt, ... csak rá kell nézni, ez már nem hadiállapot, hanem csúfos vereség..
Wolfram004
2024. február 23. 00:21
Legyünk már egy kicsit liberálisabbak a megítélésében, legalább a kommunikációban: Az alkoholista színészek kormánykritikusak. A kormánykritikus színészek alkoholisták. Ennyi következtetést levonhatunk, ennyire lehetünk balliberálisak!
catalina11
2024. február 22. 17:16
Miért kell ezt úgy tálalni, mint valami hírt? Szó szerint a pofájára van írva, hogy emeletes alkoholista, csak rá kell nézni. Amúgy a színészek zöme általánosságban keményen iszik; ezzel magyarázzák oldani a "kemény munka", a színpadra állással együtt járó stressz, lámpaláz feszültségeit, hogy előadás után "buliznak" egyet (értsd: döntik magukba a piát), de vannak, akik előadás ELŐTT (sőt közben) is felhörpintenek ezt-azt. A magam részéről a falnak megyek az álságos dumájuktól. Mintha ugyan bárki is pisztolyt tartott volna a fejükhöz, hogy csepűrágónak álljanak! Aki nem bírja a színpad terhét, menjen szalag mögé, ott a kutya se törődik vele. Ja, azt meg azért nem bírják elviselni, mert extrovertált, narcisztikus, magamutogató személyiségek." korunk hősei....
catalina11
2024. február 22. 17:14
Szekértábor 2024. február 22. 14:40 Az alkoholizmus politikai hovatartozástól függetlenül súlyos probléma. Nagy Zsolt politikai szerepvállalásával egyáltalán nem értek egyet, de hogy felvállalta az alkoholproblémáját, és tenni próbál ellene, az ettől függetlenül jellemerőről tanúskodik." micsoda okfejtés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!