Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Menczer: Aki elindul a háborúpárti úton, az soha nem tud visszajönni (VIDEÓ)

2024. május 24. 16:52

„Ez egy létfontosságú választás, ahol nem szabad rosszul döntenünk” – jelentette ki a Fidesz kommunikációs vezetője.

2024. május 24. 16:52

Nyitókép: Handout / Telegram / @oleksiykuleba / AFP

Menczer Tamás pénteken egy videójában arról beszélt, hogy „az európai politikában jól látható, hogy 

aki elindul a háborúpárti úton, az soha nem tud visszajönni”.

Először a németek példáját hozta, akik a háború kitörésekor azt mondták, „küldjünk sisakokat, sapkákat, most meg tankoknál tartanak, meg kötelező sorkatonaság.

Majd azzal folytatta, hogy a németek onnan indulnak a németek, hogy a bajor miniszterelnök azt mondta, hogy „kell egy mesterterv a kötelező sorkatonaság visszaállítására”.

Ezt is ajánljuk a témában

A Manfred Weber nevű háborúpárti, európai politikus pedig már a sorkatonaság európai dimenzióiról beszél”

– idézte fel.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nem szabad rosszul döntenünk”

A politikus ezek után leszögezte, hogy minden egy irányba mutat: „Ukrajna nem tud győzni, katonák kellenek, sorkatonaság, be kell menni Ukrajnába, és 

a legkomolyabb és legnehezebb fegyverekkel kell ott harcot vívni.

Menczer Tamás gondolatait azzal zárta, hogy „ez egy létfontosságú választás, ahol nem szabad rosszul döntenünk”.

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:08
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­­k­­e­­­l­d­­ ­­a­ ­s­z­e­­­x­­i­­­ ­p­­­u­­­n­c­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 26. 21:46
Békéről hasbaráztok? Nem az ellenzék küldött "honvédeket" Csádba, hanem a vétótlan köpcös geci. A zsideszes csicska geci jól teljesitett eddig is, hiszen a szavazatával biztosított az eu. a magyarpusztító ukrán geci haverjaiknak a háborújukhoz: - 85+50+5 milliárd eurót, - 13 szankciós csomagot (a 14-et most kotyvasztja a komisszár gazdáiddal), - sok tucat szankcióhosszabbítást (a 14-en most ügyködnek az aljas gecik), 6 havonta, - a magyarok pénzén áramot, gázt, üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, gyógykezelést, üdültetést. Ráadásként a magyargyűlölő aljas hohol bandából naponta tízezreket "menekültekként" pénzeltek, etettek. Megszavazott mindent nekik a vètótlan köpcös geci csicska. Mindent is. A vámmentes, korlátozásmentes ukrán exportot, a magyar mezőgazdaság, méhészek tönkretételét is. Mi volt az új zsidó parancs? Nem azt kell figyelni, amit a zsideszes gecik hazudoznak, hanem azt, amit csinálnak!
Tommaso
2024. május 24. 20:54
Ha igaz is lenne a(z amúgy RÖHEJES) sorosdolláros rágalom, a pénz NEM a választók zsebébe megy, tehát NEM emiatt növexik Magyar magyar tábora. Nem krumplit vesz rajta, mint a FIDESZ. A támogatások a kampány költségeire forditódnak. Kb 1/12-ede ez a pénz a FIDESZ költésének, amiről tudjuk, hogy ÁLLAMI KÖZPÉNZ, tehát törvényileg tilos lenne ezt tenniük. De a magyar törvények a FIDESZ-re nem vonatkoznak.
Tommaso
2024. május 24. 20:27
2014 után a szakadás ruszkik törvénytelenül kiszakitottak UkrajnábóI két részt, és kikiátották a népköztársaságaikat. . A FIDESZNYIKEK e ukrán civieket gyiIkoló NÉPKÖZTÁRSASÁGok mellett szónokolnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!