Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Ismert műsorvezetőt szerződtetett az ATV Somos András helyére

2024. május 27. 10:57

Korábbi RTL-es arc tűnik fel a csatorna képernyőjén.

2024. május 27. 10:57
null

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Ősztől új műsorvezetőkkel száll harcba a nézők kegyeiért az ATV. A közkedvelt hírműsorok, a Start, az Egyenes beszéd, a Fórum, az Aktuál és a Civil a pályán egész nyáron láthatóak lesznek a csatorna képernyőjén – írja a csatorna sajtóközleménye. Július 15-től az RTL-ről ismert Tokár Tamás csatlakozik Krug Emília, Köböl Anita és Bodacz Balázs mellé a Start és Start+ állandó műsorvezetőjeként. Ő veszi át Somos András helyét a csapatban.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Somos András februárban függesztette fel televíziós tevékenységét, miután az ATV egyik élő műsorában azt mondta, hogy Kaleta Gábor nem pedofil.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója mindezek ellenére a napokban már arról beszélt, hogy Somos visszatérhet a képernyőre. Eleinte vendégként szerepel majd a csatornán, de az sem kizárt, hogy ősszel rendszeresen is visszatér majd.

Augusztus végén debütál az ATV új heti műsora, A nagy dilemma. A produkcióhoz az egyik legismertebb talkshow műsorvezetőt, Kadarkai Endrét szerződtette a csatorna. A nagy dilemma adásába két-két sztárvendég érkezik, a műsorban feltett morális, társadalmi, valamint kulturális kérdésekre keresnek válaszokat.

Ezt is ajánljuk a témában

„A Startban hosszabb ideje házon belül, ideiglenesen oldottuk meg a férfi műsorvezetők pótlását, amiért köszönet Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek.

Hosszas keresés után találtuk meg a feladatra Tokár Tamást, aki hamar meggyőzött minket, így júliustól vele lesz teljes a reggeli csapat. Nagyon örülünk annak is, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez.

Talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője” – fogalmazott Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. május 27. 12:51
MOSLÉK CSATORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
states-2
2024. május 27. 12:30
Komcsi műsorvezető a megfelelő komcsi helyre.
CirmoS
2024. május 27. 12:04
Egy hazudozó cseléddel több vagy kevesebb a trágyatévén ( atv ) teljesen mindegy! Okádék csürhe!
ördöngös pepecselés
2024. május 27. 11:51
ennek már nem lesz ideje olyan lelkes szurkolójává válni a Poloskásnak mint Krúg és Bodacz mert elsüllyed
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!