Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Hont Schiffernek: Számomra értelmezhetetlen, hogy Karácsonyról és a bátorságról beszéltél egy mondaton belül (VIDEÓ)

2024. május 29. 20:59

„Szerintem más lapjain fekszenek a szótárban ezek a szavak” – jegyezte meg a publicista.

2024. május 29. 20:59

Nyitókép: YouTube

Kevesebb, mint két hét van az önkormáyzati és az EP-választásig. Ezért a napokban is jócskán akadt témája az ATV Öt című műsorában a vendégeknek.

Schiffer András ügyvéd többek között arról beszélt, hogy „amennyire bugyuta volt a Fidesznek ez a gyurcsányozós kampánya az elmúlt hetekben, az utóbbi időben beérni látszik”. Az egykori LMP-s politikus ezt követően kijelentette, hogy 

amikor van egy hype-ja a Tisza Pártnak, akkor összegyurcsányozni Karácsonyt, az poén. 

Mert, hogy az ellenzéki szavazók egy részét is le lehet róla választani, főleg úgy, hogy van még ellenzéki kihívója, nem is egy, hanem kettő”.

Majd leszögezte, hogy „baromira” nem érdeklik az állítólagos szakértői a főpolgármesternek, de egyet tud: „vagy arra lenne politikai bátorsága Karácsony Gergelynek, – ami nincsen – amit Vitézy Dávid felvállal. Adott esetben dugódíj, Déli körvasút, P+R parkoló. Magyarul megpróbálja radikális lépésekkel csökkenteni az átmenő forgalmat. 

Ez komoly politikai konfliktus, és nem is biztos, hogy megkapja hozzá a kellő választói felhatalmazást, 

és akkor lehet játszani a Lánchíddal meg a rakparttal.”

„De az, hogy semmit nem lépnek a forgalomcsillapítás érdekében, de (Karácsony) lezárja a város ütőerét, azt éri el, hogy a Pipa utcában, az Apáczai Csere János utcában, a Veres Pálné utcában beáll a forgalom” – sorolta Schiffer.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Hont András publicista az elhangzottakra úgy reagált, hogy „annyira nem vagyok megérintve ettől a purparlétól. (...) 

Az pedig számomra kicsikét értelmezhetetlen, hogy Karácsonyról és a bátorságról beszéltél egy mondaton belül. 

Szerintem más lapjain fekszenek a szótárban ezek a szavak”. 

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
starmind
2024. május 30. 07:01
Nekem pedig az érdekes, ahogy a politikai gravitáció mozgat egyes liberálisokat. Fodor Gábor és Hont András két olyan véresszájú liberális, akik gond nélkül kiszolgálják a globalistákat, de ha pénzszagot máshonnan éreznek, akkor átfordulnak abba az irányba. Vicces...
2024. május 30. 06:27 Szerkesztve
A szótárban más lapon fekszenek , az egyik a "b"-nél, a másika a"k"-nál. Kétségtelen az is, hogy a Hont es a hülyeség közelebb van egymáshoz.
Patika
2024. május 30. 05:52
Nyugi Bandi. Annyi történik csak, hogy a Sch-s változat behajol a hatalomnak. (okos maradhat, de innetől fogva már ő sem lesz túl szimpatisch)
rocktoberi-2
2024. május 30. 05:43
Karácsony egy idióta. Butapestre pont ideális polgármesternek de egyébként egy zsákfaluban se választanák meg ezt a majmot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!