Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Egy szélsőséges iszlamista nézetekkel rendelkező fiatalt vettek őrizetbe Székesfehérváron

2024. május 29. 18:16

Semmilyen gyűlöletkeltésnek nem lehet helye városunkban.

2024. május 29. 18:16
Cser-Palkovics András
Cser-Palkovics András
Facebook

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

„A tegnap és ma, sajtóban megjelent értesülések, valamint a Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint egy szélsőséges iszlamista nézetekkel rendelkező fiatalt vettek őrizetbe Székesfehérváron, aki »az Iszlám Állam népszerűsítése céljából általa létrehozott, bárki által elérhető szerverre magyar nyelvű propagandakiadványt és a terrorszervezetet buzdító vallási énekeket töltött fel«.

Székesfehérvár közössége nevében ezúton szeretném megköszönni a nyomozó hatóságok és az elfogást végző TEK munkáját, hiszen semmilyen gyűlöletkeltésnek nem lehet helye városunkban.

Bízom abban, hogy ez az eset örökre elszigetelt, egyszeri alkalom marad városunk történetében.

Székesfehérvár egy békés, nyugodt közösség. Maradjon is így!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajnóczi Kristóf
2024. május 30. 08:34
Jámbor Pocokékat is ugyanígy figyeli a TEK, vagy valamelyik jövő februárban az én fejemet is beveri egy általuk ideszervezett antifaszista szafari?
alexandrosz-2
2024. május 29. 21:09
Mára minden zsidó kommunista antifa terrorista szabadlábon van, miközben 13 külföldi terrorista arcát, nevét se ismerhettük meg. A magyarországi támogatóikét, kalauzaikét, szálláscsinálóikét detto. A zsidó média kussolva sunyít. A moszados banda nácikat, iszlamistákat hajkurászik, miközben lenácizott magyarokat vernek a zsidó kommunista terroristák félholtra, büntetlenül. A vétótlan köpcös geci és a zsideszes bandája is a zsidó kommunista terror sunyi barátja, a zsidók aljas csicskája.
mreinstand-2
2024. május 29. 20:26
Akkor gondolom fideszes-plakátokat ezentúl nem lehet kihelyezni. Ha már következetes akarsz maradni. Mocskos orbanisták!
Osztap_Bender
2024. május 29. 20:11
Semmilyen gyűlöletkeltésnek nem lehet helye városunkban. A cigányokkal és a zsidókkal mi a helyzet Fehérváron? Ott nem terrorizálják a lakosságot a cigányok, a zsidók nem nácizzák, nem nyilasozzák, nem antiszemitázzák a magyarokat? Nagyot "fejlődhetett" akkor a város pár év alatt, ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!