Cseh Katalin szerint Putyin nem fog megállni a magyar határnál, ha Ukrajna veszít

2024. május 28. 20:20

A momentumos politikus azt is világossá tette, hogy nem háborúpárti, hiszen „nem támogatja ártatlan gyermekek lemészárlását”.

2024. május 28. 20:20
null

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Cseh Katalin rövid részletet osztott meg Instagram-oldalán a Szabadság Körei által szervezett rendezvényen történt felszólalásából. „Nem vagyok háborúpárti, ahogyan nem támogatom ártatlan gyermekek lemészárlását, iskolák szétlövését és ártatlan nők megerőszakolását” – fogalmazott a politikus, majd kifejtette, hogy szerinte a háborúnak akkor lesz vége, 

hogyha az utolsó orosz katona is kitakarodik Ukrajnából". 

„Azt mondani, hogy Magyarország kormánya békepárti, miközben háborús bűnösökkel parolázik, az egy szégyen. Magyarország és Európa érdeke az, hogy Ukrajna megnyerje a háborút” – fejtegette Cseh Katalin, majd arról beszélt:

ha Oroszország megnyeri a háborút, akkor a szomszédságunkba kerül, és „nem fog megállni a határnál”.

A videót alább tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 460 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:40
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­k­e­­­l­d­­­ ­­a­­­ ­s­z­­e­­x­­­i­ ­p­u­­n­­­c­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
tompika-2
2024. május 29. 15:23
Lehetne azt esetleg, hogy ez a magyargyűlölő némber álljon meg a magyar határnál és soha többet ne érintse a mocskos teste egyik porcikájával se annak földjét? Helyénvaló lenne!
a-gyar-2
2024. május 29. 15:04
Abban remnéykedik, hogy majd 200 orosz megerőszakolja. Az lesz igazán izgi. Majd megosztja tiktokon.
Gondolkodó56
2024. május 29. 13:59
A "szégyenről" ennek a nőnek fogalma sincs, különben már valahol elbújt volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!