Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

A porba alázott baloldali szavazó

2024. május 30. 06:08

Észre sem veszik, hogy egyre őrültebb ötleteket, eszméket ünnepeltetnek velük.

2024. május 30. 06:08
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„A gyerekét persze nem viszi ki a pride-ra, mert jellemzően nincs is neki. Virtigli baloldali ma nem szül, mert a Föld túlnépesedett, a gyerek nyűg. Meg aztán: esze ágában sincs Orbánnak szívességet tenni. Inkább duzzogva kihal.

Mindeközben Nyugaton a haladás megállíthatatlan. Egyre több amerikai iskolában gyakorlat, hogy a gyermekeket – a szülők tudta, beleegyezése nélkül – nemváltásra buzdítják, és ellenkező neműként kezelik. A helyzet súlyosságát jelzi: március végén az amerikai törvényhozás alsóháza jogszabályt fogadott el arról, hogy az iskolák nem sumákolhatnak tovább, kötelességük tájékoztatni a szülőket arról, ha – mondjuk – fiuk bekéredzkedett a lánycsapatba, a lánymosdót és a lányöltözőt használja. Vagy fordítva.

Minthogy az amerikai woke-baloldal vonatából a féket kiszerelték, az őrület fokozódni fog, s hamarosan itteni megbízottaik­nak, a magyarországi baloldalnak is hangosabban kell majd bégetnie a jelszavakat: »a biológiai nem idejétmúlt«, »mindenki az, aminek gondolja magát” és így tovább. Szavazóik meg majd tapsolnak ennek is.

Bármit és annak az ellenkezőjét is megetetik velük. Egyik nap még a legförtelmesebb, legmegbocsáthatatlanabb bűnnek tekintik a NER kiszolgálását, a jachtozást, a milliós karórákat – másnap meg már ott tapsolnak a valaha volt legirritálóbb NER-lovagnak, aki havi négymilliót nyalt föl, és puccos karórában jachtozott. A kávéház üvegét is betörik, ha úgy óhajtja a messiásuk. Fura. 

Azt gyanítom, átmenetileg azért imádják őt, mert saját frusztráltságukat, zilált idegállapotukat látják megtestesülni az ő Péterükben. S közben nem tűnik föl nekik, már megint mennyire megalázták őket.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Mi lesz Budapestből?

Totális tanácstalanság. Rengeteg kérdőjel. Még több kompromisszum, még több alku. Városvezetés zéró.

6 órája

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. május 30. 13:45
"civilina-2 2024. május 30. 08:27 Ahogy elhallgatom a környezetemben élő ellenzékieket, ők mindennel elégedetlenek. Legfőképpen a saját élethelyzetük frusztrálja őket, " Ahogy elnézem, a térdigszaros "júdapesti utcákat", de azért az országos átlag feletti fizetéseket, ezek az emberek kizárólag saját maguk miatt élik meg a mindenszarizmust... :)))) Mert pénzük van - szokásuk "a vidékieket" lenézni ebben is, amíg aztán egy kombájn árát meg nem látják... - de azért megválasztják a lakóhelyüket szétlopó és szétrohasztó kártékonyokat...
B_kanya
2024. május 30. 13:43
"kir2vik 2024. május 30. 09:07 Ha a Fidesz kormányra szavazók esnének pofára 14 évre, akkor ez az oldal is ilyesmit bírna produkálni az elszabadult indulatú világban." Nem, mert 1989-ben, sőt, 1997-ben sem voltunk ilyenek.
B_kanya
2024. május 30. 13:42
"II.baljoska61 2024. május 30. 09:33 Kihaltok, Tompika. Hamarabb, mint gondolnád..." Zárul az olló, balf444$$jóska?
B_kanya
2024. május 30. 13:41
ersa57 2024. május 30. 09:40 "O.V. , a KGB-ügynök Vlagyimír Putyinról hitette el velük, hogy ő az "igazság békepárti harcosa" és semmi mást nem akar, csak "nácitlanítani" Ukrajnát. " És ez az O.V. itt van velünk a szobában? És mondd, mikor és hol mondott ilyet, amiből erre következtettél? Hiszen biztos tudod a forrás, nem csak megmondta neked a mo$$lék, hogy ezt kell hinned :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!