Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Konok Péter elmondása szerint Magyar Péter felszólította a szécsényi gyereknap rendezőit, hogy halkítsák le a zenét (VIDEÓ)

2024. május 29. 21:45

„Hozzájuk vághatta volna a nadrágszíját” – reagált az elhangzottakra Hont András.

2024. május 29. 21:45

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Az ATV Öt című műsorában is téma volt Magyar Péter szimpatizánsainak agresszív fellépése Tatabányán. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Tisza Párt alelnöke országos kampánykörútja során május 24-én érintette a Komárom-Esztergom vármegyei várost, ahol a beszédére összegyűltek hevesen reagáltak arra, hogy az egyik vendéglátóhely teraszán nem tudtak helyet foglalni.

Magyar Péter a történteket úgy fordította le a rendezvényen, hogy szándékosan kitiltották a vendéglátóhelyről a híveit. Ezzel a politikus még tovább hergelte a több száz fős tömeget. A beszéd nem sokkal később erőszakba is torkollott – idézte fel a történteket a Kemma című helyi lap. A kampányrendezvény után a szimpatizánsok körbevették a kávézót és többen elkezdték ütni annak egyik üvegét, ami végül megadta magát és megrepedt.

Ezt is ajánljuk a témában

Konok Péter úgy reagált a történtekre, hogy a „Tisza párti hölgyek le akartak ülni a kerthelyiségben, ahol éppen nem volt hely. Nem tudom, hogy volt. Nem voltam ott. De igazából olyan mindegy! Magyar Péterhez odamennek, elmondják, hogy »Magyar Péter úr vagy Péter vagy Messiás úr– nem tudom hogy nevezik szemtől szembe – minket nem engedtek be a kávéházba, ez felháborító!« Ha nem engedték be a kávéházba, mert Magyar Péteres pólójuk volt az szerintem felháborító és törvénytelen is”.

De erre nem lehet az a megoldás, hogy odacsődítem az embereimet, és mi tagadás megfélemlítő viselkedést fogunk tanúsítani”

 – hangzott el.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezután a történész előhozakodott egy szécsényi esettel. Konok beszélt valakivel, aki egy nappal a tatabányai eset előtt részt vett a szécsényi gyereknapon. „Tudjátok milyen egy gyereknap: körhinta, bohóc, dumdum zene. Egyszer csak megjelent Magyar Péter, és felszólította a szécsényi gyereknap rendezőit, hogy halkítsák le a zenét, mert ő beszédet fog mondani arrébb a kis teherautóján”.

Erre Hont András publicista úgy reagált, hogy 

hozzájuk vághatta volna a nadrágszíját”.

Ezután a történész még hozzáfűzte, hogy „a gyerekek átmehettek volna és meghallgathatták volna Magyar Pétert, hogy hogy beszél a gyerekekről. Biztosan szépen”.

A beszélgetés vonatkozó részét alább tekinthetik meg:

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. május 30. 07:59
Egy olyan emberrel, aki úton, útfélen a kereszténységével dicsekszik, közben a fiamat többször nagy nyilvánosság előtt lebuzizza, sőt, odáig merészkedik, hogy az egész pártomat, kormányomat, azzal biztos, hogy nem jattolnék. És itt még nem állt meg az idióta makizay, hanem végig sértegette a Fidesz szavazókat a nőket sem kímélve. Jól tette Orbán Viktor, hogy nem fogadta el a kézfogását ennek az öntelt hazudozó, a saját szavait is letagadó ámokfutónak. Hogy van képe ezek után odamenni és a mocskos kezét a miniszterelnöknek nyújtani?
OszkárOszi
2024. május 30. 07:38 Szerkesztve
Pedig Péter Magyar fel is sorolhatta volna nekik Szécsény híres szülötteit.
paracelsus-2
2024. május 30. 06:46
Ebből nagy baj lesz: kezdenek megharagudni egymásra az elvtársak. Mindenki szaladjon, amerre lát!
evpus
2024. május 30. 06:28
Az se normális, aki elhiszi egy szavát is! Menj el dolgozni!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!