Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Se nadrágszíj, se diktafon: végignéztük, mit lehet venni Magyar Péter webshopjában

2024. május 22. 19:40

Ugyanakkor más webshopokhoz képest a termékek jócskán túlárazottak.

2024. május 22. 19:40

Nyitókép: Képernyőfotó

A minap számoltunk be arról, hogy a Tisza Pártnak már működik a webshopja

ahol 5 ezer forintért bárki vásárolhat magának egy retro fém bögrét, 7 ezerért egy pólót vagy 13 ezerért egy pulóvert. 

Utóbbi termékek többféle felirattal érhetők el, mint például „Nincs jobb, nincs bal, csak magyar” vagy „A haza nem egy árucikk!”

A fentiek mellett vászontáskák és kerámia bögrék közül is válogathatnak az érdeklődők.

Ezt is ajánljuk a témában

Nincs se nadrágszíj, se diktafon

Ugyanakkor a webáruházat böngészve sem nadrágszíjat, sem diktafont nem találtunk az eladásra kínált áruk között, pedig ezek a tárgyak már-már összeforrtak az elmúlt hónapokban a párt alelnökének, Magyar Péternek a nevével.

Emlékezetes ugyanis, hogy mikor március végén Varga Judit egykori igazságügyi miniszter megtörte a csendet, és egy terjedelmes interjúban vallott exférjével való kapcsolatáról Hajdú Péternek, 

olyan megrázó esetet is említett, mikor Magyar hozzávágta a nadrágját a szíjjal együtt.

Ezt is ajánljuk a témában

A diktafon pedig úgy jön a képbe, hogy Magyar Péter nem sokkal közéleti színre lépését követően egy olyan hangfelvételt hozott nyilvánosságra, melyen a volt feleségével beszélgetett. A politikusi babérokra törő férfi ezt a lépését kezdetben azzal magyarázta, hogy „meg akarta védeni a családját”. 

Varga ugyanekkor a Hajdú Péternek adott interjújában elárulta, hogy „Magyar Péter nem politikai célzattal készítette a hangfelvételt, és nem is azért, hogy engem megvédjen, hiszen azzal folyamatosan zsarolt, hogy ha elmerek válni, akkor feljelent”.

Ezt is ajánljuk a témában

Túlárazott termékek

A webshopot böngészve azt a megállapítást tettük, hogy a termékek mintha kicsit túlárazottak lennének. Ezért kíváncsiságból felkerestük a rekordbajnok Fradi webshopját. A zöld-fehéreknél már 6 ezer forintért miénk lehet egy fehér vagy zöld címeres póló. Míg egy unisex, fehér kapucnis pulóver is csak alig kerül többe, mint 11 ezer forint. Egy fradis bögre pedig nem kerül 3 ezer forintba sem.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:19
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­­­e­­l­­d­ ­a­­­ ­s­­­z­e­­­x­i­­ ­­­p­­u­­­n­c­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Akitlosz
2024. június 14. 16:58
Na meg aztán mindig van mihez képest. Adidas pólók 4990 - 27 590 forint.
Akitlosz
2024. június 14. 16:53
A pólók előállítása pár száz forint Bangladesben vagy Pakisztánban. De a kínai is kijön ezer alatt.
Akitlosz
2024. június 14. 16:52
"Ugyanakkor más webshopokhoz képest a termékek jócskán túlárazottak." Miért, a Fradi zokni nem túlárazott? Így szokás a "márkás" termékeknél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!