Nagy Ervin szerint Magyar Péter a „legnagyobb ígéret”

2024. április 06. 08:32

A színész azt is elárulta, hány embert várnak a szombati tüntetésre.

2024. április 06. 08:32
Nagy Ervin

Nyitókép: MONIKA SKOLIMOWSKA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy Magyar Péter szombatra ismét tüntetést szervez. Időközben az is kiderült, hogy Molnár Áron is részt fog venni Magyar Péter szombati tüntetésén. „Igen, ott leszek, színpadon leszek, de nem valószínű, hogy most szavalni fogok” – ezt már már Nagy Ervin árulta el a Népszavának adott interjúban. A színész számára nem ez az első Magyar Péter által szervezett tüntetés amin részt vesz.

„Én mindig fel fogok tűnni. Magyar Péter mellé álltam. Én azért vagyok itt, mert én egyetértek azokkal, a dolgokkal amiket ő gondol, és nem véletlenül voltam ott március 15-én, és ott leszek mindig most már mellette.

Én bízok benne maximálisan és a legnagyobb ígéretének tartom a magyar demokráciának”

– mondta korábban a színész.

Nagy Ervin szézezer embert vár

A Népszavának most arról beszélt Nagy Ervin, hogy szerinte ezen a szombati tüntetésre százezer ember fog eljönni. A színész szerint „Megállíthatatlanok az emberek, külföldről is irgalmatlan sokan jönnek csak ezért haza.”

De kitért arra is: „nem azért megy előre ez a szekér, mert iszonyú pénzt költünk a Facebookon, hanem az emberek egymásnak adják át az információt, minden tiktoker, és youtuber az igazságérzete által vezérelve »dolgozik« nekünk, egy fillérünkbe nem kerül ez a történet” – mondta a színész.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­­g­ö­­­s­­ ­­­l­á­­n­y­o­­­k­ ­­­v­­­á­r­­­n­­­a­k­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
tapir32
2024. április 07. 19:22
"A destabilizációnak döntő szerepe volt Hitler hatalomra jutásában, mivel a német emberek azt várták Hitlertől, hogy amennyiben ő kerül hatalomra, akkor az utcai harcoknak vége lesz." Wiki Azért utáljuk a balliberális destabilizálókat mert, nem akarjuk a hatalomban Gyurcsányt a szemkilövetőt és Dobrevet a magyar gyalázót! Azért utáljuk a gazdasági téren destabilizáló balliberálisokat, mert a forint gyengítésével, az infláció gerjesztésével, az EU-s pénzek visszatartatásával zsarolják a népet és így akarják hatalomra juttatni Gyurcsányt és Dobrevet! Azért utáljuk az ellenzéket, mert felelőtlenül politizál, és nem a béke oldalán áll! A baloldali összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik. Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna.
Korrupt Kornél
2024. április 07. 11:57
Ki a fax ez a nagyervin?
alexandrosz-2
2024. április 07. 08:10
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!