Komoly belső válság: felmondott a HVG két vezető munkatársa, többen is átmennének a 444-hez

2024. április 18. 11:34

A portál első emberének egyik legfontosabb jobbkeze lépett le a laptól, sőt, Dezső András is távozhat.

2024. április 18. 11:34
HVG

Nyitókép: HVG

A Media1 több forrásból is úgy értesült, hogy a HVG több vezető munkatársa felmondott, vagy épp kilátásba helyezte a felmondást.

Kiderült ugyanis, hogy távozott a HVG-től Rovó Attila, a HVG belföld rovatának a rovatvezetője, illetve Windisch Judit, aki a Media1 szerint Nagy Iván Zsolt felelős szerkesztő, a portál első emberének egyik legfontosabb jobbkeze volt.

Mindketten a 444-hez igazoltak a Media1 információi szerint.

Sőt mi több, az is felmerült, hogy a Magyar Péter által nemrég lepropagandistázott Dezső András, valamint a korábban említett felelős szerkesztő, Nagy Iván Zsolt is felmondhat.

Ezt is ajánljuk a témában

Szeressen téged a Magyar Péter!

Az ember, akinek egyesítenie kellene a kormány ellenében a nemzetet, eddig csak azzal nem veszett össze, aki nem jött vele szembe. Kohán Mátyás írása.

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:14
🍓 ️ ­­­I­g­­­a­­­z­­i n­­­i­­m­­f­o­­m­­­á­­n­­­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
barni-a-hegyrol
2024. április 18. 15:43
Az n+1darab nemzetközileg működő neoliberális ngo mögött rendre felsejlik a Soros-klán, mint fő támogató. Ők viszont vérbeli kapitalistaként csak és kizárólag a kiváló minőségben elvégzett munkáért hajlandók fizetni! Lébecolásért, trehány fércmunkáért egy qrva centet sem adnak! Erre a magyarországi neoliberális újságírásnak illett volna már rájönnie! Piacgazdaságban nincs ingyen ebéd, ahogy playboy életmód sincs valós teljesítmény nélkül a Soros-univerzumban. Nem tudom, hogy a HVG munkatársai a kapitalizmus, a teljesítmény, vagy a munka, esetleg a minőség fogalmával nincsenek-e tisztában?
savrena
2024. április 18. 15:40
Megy össze a torta.
Mich99
2024. április 18. 14:45
Mostanra EGY trágyadomb lett a Moslék Média!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!