Újbudai pedofil-ügy: újabb kérdések merültek fel, ezúttal a baloldali vezetésű önkormányzat felelőssége tekintetében

2024. március 03. 09:10

Az önkormányzat szerint az érintett pedagógiai asszisztens munkájával kapcsolatban nem érkezett panasz sem az óvoda vezetéséhez, sem az önkormányzathoz. Sajtóértesülések szerint azonban „a férfi már jó ideje gyanús volt a szülőknek”.

2024. március 03. 09:10
null

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: lapunk több ízben is beszámolt a felháborító esetről, miszerint Újbudán az egyik önkormányzati óvodában a rá bízott óvodásokhoz közeledett egy pedagógiai asszisztens. A gyanú szerint egy mosdóban fajtalankodott egy kisfiúval a letartóztatott férfi, akivel szemben további súlyos bűncselekmények gyanúja is felmerült. A Magyar Nemzeten megjelent cikk újabb kérdéseket vet fel, ezúttal a baloldali vezetésű önkormányzat felelőssége tekintetében.

Lehetséges, hogy a DK-s és momentumos XI. kerületi vezetés már napok óta tud az ügyről?

A Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója, Király Nóra szerint lehetséges, hogy a DK-s és momentumos XI. kerületi vezetés már napok óta tud az ügyről. Király Nóra aa közösségi oldalán úgy fogalmazott:

Szülők juttatták el hozzám a levelet, melyben a Gazdagréti Óvoda igazgatónője arról tájékoztatta őket, hogy szexuális kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a rendőrség eljárást indított a Szivárvány Óvoda egyik volt dolgozója ellen.

A Ficsak-alapító azt is hozzátette: „az első információk sokkolóak és felháborítóak.”

Mint a Magyar Nemzet hozzáteszi: „Király Nóra bejegyzésének önkormányzatra vonatkozó része kapcsán érdemes felidézni, hogy a baloldali vezetésű Újbuda március elsején egy sajtómegkeresésre kifejtette: február 23-a, vagyis a rendőrségi adatgyűjtés kezdete óta tudtak az ügyről. A szülőket tehát egy hét elteltével tájékoztatták a helyzetről, ami akkor is tény, ha az önkormányzat közlése szerint a nyomozás elrendeléséről szóló hivatalos értesítés február 29-én érkezett meg hozzájuk.”

A lap szerint továbbá az is „figyelemre méltó: a kommünikében azt is állították, hogy korábban az érintett pedagógiai asszisztens munkájával kapcsolatban nem érkezett panasz sem az óvoda vezetéséhez, sem az önkormányzathoz.”

A Magyar Nemzet ugyanis közölte: értesüléseik szerint azonban „a férfi már jó ideje gyanús volt a szülőknek, s egy kisfiú szülei jelezték is a problémát az óvónőknek, majd az óvodapedagógusoknak, valamint az intézményvezetőnek. Ám – úgy tudjuk –, mivel a gyanúsított anyja az önkormányzatnál dolgozik, nem mertek fellépni ellene.”

A portál teljes cikkét a témában itt olvashatja.

Nyitókép: Illusztráció/MTI: Vajda János

 

 

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­­g­ö­­s­­ ­­l­­á­n­­­y­­o­­k­ ­­­v­á­­­r­­­n­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Krupp Skya
2024. március 07. 17:24 Szerkesztve
DK közlemény: Most értesültünk arról, hogy a délbudai DK-s pedofil óvóbácsit leszopta a átoperált kiscsoportos óvodás. Az árnyék kormányzati intézkedésnek megfelelően ezentúl jogosan használhatja címzetes átoperált nagy csoportos óvodás nevet. Valamit megkapja a lelógó által árnyékolt herékkel ékesített legmagasabb DK kitüntetést. Gratulálunk!
catalina11
2024. március 04. 13:57
Újbudai pedofil-ügy: újabb kérdések merültek fel, ezúttal a baloldali vezetésű önkormányzat felelőssége tekintetében" „Odabent már szörnyek járnak” no, "hírességek" gryllusdorkák, nagyervinek, borbélyalexandrák, dtóthkriszták, köllőbabettek, tóthandik irány a Hősök tere, lehet hisztériázva jóemberkedni.. pontosabban lehetne, de most bezzeg kussoltak, mint szar a fűben..
catalina11
2024. március 04. 07:13
“Hagyjuk már az Osváth Zsoltit. Tehát, amikor huszonévesen meg 30 évesen egy 16 éves fiút kielégített, az normális teljesen? Tehát, hogy egy kiskorú fiút elégít ki? Ha már itt tartunk, hogy ő mennyire szent… Hagyjuk ezt a hülye dumát!” Zsolti játszik...hideg, hideg...meleg...meleg...tűz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!