Somos András újra megszólalt az ATV-től történő távozása óta

2024. március 13. 20:32

Hamarosan egy hosszabb interjút adok az elmúlt időszakról – mondta a rövid Facebook-videóban.

2024. március 13. 20:32

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Emlékezetes volt, amikor Somos András műsorvezetővel szemben az ATV fegyelmi eljárást indított a pedofíliával kapcsolatos botrányos kijelentése miatt. Ennek idejére a televízió levette a képernyőről és Somos azóta nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Ettvel Zoltán, a DK önkormányzati képviselője azt kérte az ATV-től, hogy ne engedjék el Somos kezét, ellenkező esetben el fogják veszíteni a nézőiket. 

Most Facebook-on jelentkezett be a műsorvezető és elmondta, hogy mire számítsanak a nézők a továbbiakban.

„Szeretném megköszönni azt a sok üzenetet, amit az elmúlt egy hónapban kaptam, és bár érzékelem azt, hogy a nézők az azonnali visszatérésemért lobbiznak, de higgyék el, nem ez a legfontosabb. Hamarosan egy hosszabb interjút adok az elmúlt időszakról, meg arról, hogy mi vezetett idáig, konkrétan a február 20-i napról is beszélek. Szeretnék mindenkit türelemre inteni, és azt kérni, hogy a végleges döntés hiányát egyelőre ne kérjék rajtam számon. Folyamatosan tájékoztatom a nagyérdeműt a velem kapcsolatos hírekről”

– mondta a rövid Facebook-videóban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falus-i
2024. március 15. 00:24
Somos is az ATV egyik szardarab téglája volt, hogy idehúz vagy oda, tök mindegy. Ami nevetséges, hogy ő is képzeli magát valakinek, amilyen nagyképű genny, kettőnek is. Közben alig egy fél... Ezek ilyenek mind.
survivor
2024. március 15. 00:16
A mitú es a pedo után mi jön ? Geronto ? Animal ? Tárgyakkal szexelés ?
survivor
2024. március 15. 00:14
Ezentúl mindenki lePEDÓz mindenkit. A mitú ehhez kutyfasz volt... ;-)
survivor
2024. március 15. 00:12
Mi ez a szar lila, amit visel???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!