Botrányos kijelentése után távozik az ATV-től a népszerű műsorvezető

2024. február 21. 12:07

Somos András fájó szívvel hozta meg ezt a döntést.

2024. február 21. 12:07

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy nagy port kavart Somos András műsorvezető kijelentése, amely az ATV Szigorlat című műsorában hangzott el.

Ezzel kapcsolatban a Mandiner megkérdezte az ATV-t, hogy mikor zárulhat le a fegyelmi eljárás. Réti Dóra, az ATV Csoport sajtófőnöke a következőt válaszolta:

„Néhány napot vesz igénybe a fegyelmi eljárás. Az ATV és Somos András kölcsönösen abban maradtak, hogy

ezalatt az idő alatt nem vezet műsort.”

Somos András a Facebook-oldalán szerdán ezt írta:

„Kedves Néző,

Fájó szívvel hoztam meg éjjel a döntést: felfüggesztem a televíziós tevékenységemet. 1995 óta párhozamosan két szakmában próbáltam maximálisat nyújtani. Hálás vagyok a sok ismeretért és tapasztalatért, amelyeket az évek során megszereztem. A kettős terhelés 2018 óta, mikortól önálló ügyvéd is vagyok, mostanra ütött vissza, a reggeli adásban elkövettem egy súlyos hibát, amely egyébként – aki ismer tudja – a gondolataimtól, a számomra oly fontos áldozatvédelemtől, a bántalmazottak iránt érzett ösztönös szolidaritástól teljesen távolra sodort a befogadó szemében.

Egész újságírói létem az elesettek védelméről, a bántalmazottak segítéséről szólt.

Köszönöm, hogy tagja lehettem az ATV csapatának, 14 év alatt nagy utat tettünk meg együtt.

Hálás vagyok azért, hogy kollégáim ezen az úton végig segítettek. A mostani helyzetben nem lehet másképp: a jelenlegi közhangulatban jelenlétemmel nem terhelhetem ezt az ígéretes cégcsoportot, az ATV Groupot.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép forrása: Youtube

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2024. február 24. 14:29
Csak, hogy a nercsicskák is értsék, ez a fasz, élő adásban kijelentette, hogy Kaleta nem pedofil. Neki még nem szólt rogán, hogy most már nem lehet mentegetni őket? Azt ugyanis megpróbálták, de nem jött be… ----------- Éppen a gazdád Gyurcsány követeli a visszahelyezését az ATV-be. Ekkora balfaszt. Miközben olyan tábla mögött szónokolt ma is, hogy a pedofília nem hiba, a pedofília BŰN, érted-e Akkor ki a pedofilsimogató?
trvalik
2024. február 21. 19:00
Szóval akkor most Somos András meleg vagy nem meleg. Mert ha igen, (sokak szerint igen) na az további izgalmas kérdéseket vet fel a megszólalásával kapcsolatban.
Chekke-Faint
2024. február 21. 17:06
Tehát megint bebizonyosodott, fogalmuk sincs ki a pedofil. Tüncikéznek és pofáznak össze vissza a nagyvilágban.
macskusz-4
2024. február 21. 16:37
MZP IGAZSÁGSZÉRUM. Mindent kihoz,amit rühellsz magadban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!