Már itt is belebotolhatunk Azahriah-ba

2024. március 16. 09:11

A fiatal előadó olyan legendák között kapott helyet, mint Eminem vagy Beyoncé.

2024. március 16. 09:11

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Március 13-án nyílt meg Tibor Bozi fotókiállítása a Magyar Zene Házában.

A zenei fotózás fenegyerekének pop-up tárlata világhírű zenészek portréiból április 21-ig látható. A kiállításon valószínűleg mindenki megtalálhatja a kedvencét.

Két magyar előadóval is „találkozhatunk”

Mint az az Index összeállításából kiderült, két magyar előadó portréját is kiállították: Péterfy Boriét és Azahriah-ét is. 

„Borival jó a kapcsolatom. Az osztrák Der Standard lapnak dolgoztam néha, a választások előtt pedig csináltam egy szociális körképet. Többen mondták, ha jó színészt és jó művésznőt akarok a sorozathoz, Péterfy Borit keressem.” 

Az előadó telefonszámát Alföldi Róberttől kapta meg. 

Péterfy Bori pedig készséggel állt a kamerája elé.

Ami Azahriah-t illeti, Bozi egy fiatal előadóval is dolgozni akart, aki 2023 novemberében a fotós lakhelyén, Münchenben koncertezett, csak éppen Bozi nem tartózkodott akkor a városban. Egy barátja hívta fel a figyelmét „a magyar csodagyerekre”. 

Szokatlan helyszínen készült a fotó

A fotós ezután felvette a zenész menedzsmentjével a kapcsolatot, akik rövid időn belül visszajeleztek neki, hogy benne vannak, és „coolnak” találják a megkeresést. Annak az ajánlatnak pedig külön örültek, hogy a fotók a The New York Timesban is megjelenhetnek, ahol Bozi 2016 óta dolgozik.

A Magyar Zene Házában kiállított fekete-fehér Azahriah-portrét 

a kiállítás előtt két nappal lőtte a művész egy kínai piacon.

Azahriah annyira smart (okos – a szerk.), és én is az vagyok, tudok olyan lenni, úgyhogy két perc alatt megvoltunk” – nyilatkozta a lapnak.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A zenész nagyon kiakadt.

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2024. április 18. 17:58
Annyira smart, mint amennyire te vagy hülye bazmeg.
zabszem
2024. március 16. 22:51
Jah, hát Osváth Zsoltikával is együtt tüntikézett a "gyermekekért"! Eldicsekedhet vele....
Lakat1983
2024. március 16. 14:19
"Többen mondták, ha jó színészt és jó művésznőt akarok..." - :-D Ja, a kibaszott belpesti libsi haverjaid közül, te takony. Alfölditől kaptad a számot... Fehér ember, normális magyar nem kaphatott helyet ebben a sorozatban, az biztos.
nempolitizalok-0
2024. március 16. 13:34
Leszarom, nem nézek RTL-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!