Lázár János kiakadt a Sparra: fűszeres-közértesnek nevezte az üzletláncot

2024. március 21. 13:24

„Felvetettem a kormányban, hogy ne tűrjük tovább a hazudozást, alaptalan állításokat tőlük, s inkább vegyük meg őket szőröstül-bőröstül” – mondta az építési és közlekedési miniszter.

2024. március 21. 13:24

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

 

Lázár János nyílt hadüzenetet küldött a Sparnak a Portfolio csütörtöki építőipari konferenciáján. Azt mondta, hogy nem tűri a kormány a fenyegetéseket a Spartól, amely a „korrumpált osztrák sajtón keresztül” üzent a kormánynak – számolt be az eseményről a Menedzsment Fórum.

„Most, hogy az osztrák fűszeres-közértes, a Spar így viselkedett,

felvetettem a kormányban, hogy ne tűrjük tovább a hazudozást, alaptalan állításokat tőlük, s inkább vegyük meg őket szőröstül-bőröstül”

– fogalmazott az építési és közlekedési miniszter.

A lap közölte, hogy Lázár János azonban azt is egyértelművé tette, hogy nem kiszorítani akarja az osztrák céget és általában a külföldi multikat, hanem rászorítani őket arra, hogy „tiszteljék az itteni embereket, fogyasztókat, a kormányt, az országot, ahol óriási extraprofitot termelnek”.

„A Sparral szemben is tudunk úszni. A cég meg fogja fizetni az árát annak, amit az elmúlt napokban tett” – jelentette ki beszédében Lázár János.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­s­­ ­l­á­­­n­­y­­o­­k­­ ­­v­á­­r­n­­­a­k­­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. április 05. 18:54
Ha a kormány úgy tudna működni,mint a SPAR,nem lenne az ország az Únió szegényháza…te,büdös gyökér! 🤮
orokkuruc-2
2024. március 24. 18:45
Janika50 2024. március 21. 15:09 .. Na, EZ AZ!
orokkuruc-2
2024. március 24. 18:33
Szóba jött a múltkor a kézpénz fizetés lehetőségének alkotmányos védelme. Nagyon itt lenne az ideje!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!