Habcementet ide!

2024. március 09. 06:25

Habból csak a kávémban tejszínt, a kádban fürdőhabot használok, de azok kellemesek, a habcementből sem lehet nagy baj.

2024. március 09. 06:25
null
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

***

„Még nem tudni pontosan, mi ez. Lehet az ún. »underdogok«, Orbán igazi főnökségre esélytelen alvezérei közti csata, akik már nem csak ugatnak: a játék vérre megy. De lehet csak a szokott cicaharc: karmolják egymást, sziszegnek, fújnak, de ha rájuk szól a »top dog«, a »főkutya« (főcicát, főkandúrt mégsem írhatok, nem dehumanizálni akarok), visszakucorodnak a helyükre.

»A Fidesz belső egysége nem olyan erős, mint gondoltuk« – elemzi a helyzetet Csizmadia Ervin. »Repedések Orbán rendszerében« – így a német sajtó. »Célszerű bekötni az öveinket« – figyelmeztet a Magyar Narancs publicistája, amikor Matolcsy és egykori helyettese, Nagy Márton éppen kitépnék egymás kezéből a volánt.

Vitájuk részben a gazdaságpolitika követendő irányairól szól, részben a közpénzből elcsórt MNB-­alapítványok visszalopásának a szándékáról. Amíg Matolcsy megbízható »alkutya« volt, jó helyen volt nála a kegyencek etetésére is szolgáló pár száz milliárdocska. Most azonban a kádervályú tartalmát valahogy vissza kell szerezni.

A küzdelem másik frontja Lázár és Navracsics között húzódik. Lázár most nem csak sós puskával lő. Igazi töltényeket használ. Az érdekkörébe tartozó vásárhelyi lapban három cikket is eleresztenek arról: Navracsics az ellenséggel cimborál, mivel területfejlesztési miniszterként a megyei jogú városok vezetői körében kezet mert fogni Márky-Zay Péterrel.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­­á­­n­­­y­o­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­­­a­k­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 11. 13:47
Bástya et.majd rendet rak…
pollip
2024. március 10. 15:31
Azóta már belekötött a habcementes kádba?
szzita82
2024. március 10. 13:58
Ez a senki osztja az észt.... Egy dolog ugrik be rólad a múltból, de az nagyon beivódott az agyamba. : " NEM LESZ LAKOSSÁGI GÁZÁREMELÉS!!!" A szánkba rágtad, mint a hülyéknek, aztán mit tesz Isten???? Mégis lett....nem is kicsi.. Egy senki vagy te is, meg a többi hazug kommunista haverod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!