Zsoltika, ésszel, még ha kevés van is‼️

2024. február 16. 11:27

És most a baloldal ezekkel akar politikát csinálni.

2024. február 16. 11:27
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Zsoltika, ésszel még ha kevés van is‼️ Maradjunk annyiban, hogy VV Zsoltinak nem véleménye, hanem üzleti érdekei vannak, amelyek a baloldalhoz, illetve a baloldal logisztikai bázisát ellátó külföldi finanszírozókhoz kötik. VV Zsoltnak önálló véleménye sincs; amit felböfög abban nincs semmi új. A magyar baloldal mióta Jászi Oszkár óta kidugta a fejét a történelem mocskát sodró csatornából ebben az országban, magukat a történelem bizalmasainak kikiáltva, mindig is lekezelő, lenéző hangon beszéltek és gondolkodtak a magyar emberekről, elsősorban a vidékről. Ezt tették 1919-ben, a Rákosi korszakban, ez hatotta át a Kádár rendszerben az MSZMP belső, titkos pártját alkotó SZDSZ magját, és ez öröklődött tovább a baloldalon. És most itt vagyunk, a baloldal végső leépülésének szakaszában, amikor a Márki-Zay féle kistérségi messiás »gombázza« vagy egy  trash reality »sztár« birkáz le olyan tiszteletreméltó munkás embereket, mint például a szüleim. És most a baloldal ezekkel akar politikát csinálni. És csinál is, ha hagyjuk‼️ Ne, hagyjuk‼️”

Nyitókép: képernyőfotó

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2024. február 17. 09:31
Emlékszem még élénken, amikor ez a beteg, deviáns senkiházi a gyermekvédelmi törvény aprópoján nyilvánosan kijelentette, hogy nem adják fel a gyerekek buzeráns agymosását és vegzálását idő kérdése és megjelennek az iskolákban és óvódákban. Ezek után ez a kis elmebeteg senki akar kiállni a gyermekek védelméért, magukkal szembe. Ez a Vásárhelyi nevű pedofil állat volt bicskei igazgató is az ő kutyájuk kölke, buzeráns és kis fiú kinzó. Ha esetleg nem ismerték volna egymást zsofi-zsoltival akkor igazi jó barátok lettek és együtt kezelték volna a kisfiúkat alföldi "művész úrral" (aki baráti társaságában arról beszélt. hogy a burmai árvaház nagyobb összegű támogatásával lehet hetekre váltogatva kis fiúkat kapni. Na ezek akarják egy Novák Katival szemben megvédeni a gyerekeket. No comment
syphax
2024. február 17. 05:58
Ez a vv.zs. egy közönséges PEDERASZTA BŰNÖZŐ. Normálisabb társadalmakban elmegyógyintézetben van a helye...esetleg börtönben. Bár az utóbbi túl humánus a számára, amit NEM ÉRDEMEL MEG SEM "KI"! VÉDENI KELL AZ ILYENEKTŐL GYERMEKEINK MENTÁLIS EGÉSZSÉGÉT!!!
llnnhegyi
2024. február 16. 19:53
Hajrá Magyarország. Hajrá Fidesz! -:)))))) Hiller Pitta és Szöllősi Györgyi az ATV-ben megoldják a nagy semmit. Le büdöslábú komenistákkal!
Bendzsó Boy
2024. február 16. 18:11
Repedt seggű idióta, ráadásul retardált hülye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!